Acum citesti
Cursiere de aventură pe roţi groase de la Rawland

rawland-ravn-steel-adventure-gravel-bike-2Noul model Rawland Ravn este o bicicletă cu aspect de cursieră, dar care acceptă aproape orice tip de roţi, de la cele de MTB de 26 până la 700x44c, putând fi practic echipată pentru orice aventură. În plus, este dotată cu portbagaj, aripi şi punte de montaj pentru accesorii, aşa că poate transporta toate cele necesare.

rawland-ravn-steel-adventure-gravel-bike-4Geometria este gândită pentru rularea cu viteză peste suprafeţe de calitate variabilă, chiar şi cu bicicleta încărcată, dar şi pentru a fi folosită pentru deplasările cotidiene. Anvelopele standard 27.5×2.25 (sau 700x42c cu aripi) o fac să treacă fără probleme peste gropi sau alte obstacole. Butucii cu ax thru pe ambele roţi o fac să fie rigidă, dar cadrul de oţel oferă amortizarea necesară. Bicicleta este dată ca fiind un „all road enduro” dar este perfectă pentru orice, de la plimbări, forestiere, aventuri şi ture lungi cu bagaje până chiar şi la singletrack-uri mai uşoare.

Bicicleta este disponibilă la preţul de 2.999 USD iar cadrul la preţul de 950 USD. Încă nu a fost anunţată echiparea finală, dar sunt deschise precomenzile.

rawland-ulv-steel-adventure-gravel-bike-3Ulv este denumirea vikingilor pentru lup şi este numele purtat de o bicicletă tot cu cadru de oţel, dar cu butuci Boost şi cu roţi care acceptă anvelope 27.5×3.0 sau 29!

rawland-ulv-steel-adventure-gravel-bike-2Restul caracteristicilor şi preţul sunt similare cu Ravn, fiind şi aceasta disponibilă pentru precomenzi, ambele cu livrare la finalul anului 2016.

Pentru mai multe informaţii sau comenzi vizitaţi pagina producătorului.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + one =