Acum citesti
Alto Cycling oferă upgrade normal și ceramic pentru butucii săi

Alto Cycling a adus la zi butucii pe care îi produc. Acum, mulțumită compatibilității mai bună a rulmenților pe care îi folosesc, aceștia au devenit și mai lini la utilizare. Butucii inițiali foloseau rulmenți radiali NSK. Ulterior au trecut la rulmenții angulari Enduro.

butuci Alto Cycling 01

Însă chiar și atunci era nevoie de o tensiune mai mare aplicată în QR pentru ca rulmenții să primească tensiunea ideală de compresie. Așadar, deși rulmenții funcționau bine, totuși utilizatorul putea greși strângând prea tare sau prea puțin roata în cadrul bicicletei. Noul design trece la rulmenți radiali și axuri noi cu flanșe. Rulmenții utilizați sunt de mare precizie și au ABEC 7. În urma modificărilor Alto Cycling oferă acum inclusiv rulmenți ceramici Kogel pentru upgrade.

butuci Alto Cycling 02

Totuși aceste modificări la partea internă a butucilor este valabilă doar pentru roțile de cursieră cu frână pe jantă. Pentru frâna pe disc se va folosi în continuare varianta cu rulment angular întrucât noul design al frânei pe disc nu se potrivește cu toate variantele de ax thru. Pe viitor însă și această opțiune va fi disponibilă.

butuci Alto Cycling 03

Carcasa butucului este neschimbată. Așadar în cazul în care ai deja acest tip de butuci, poți schimba componentele interne fără probleme. Prețul pentru upgrade este de 225 $ pentru varianta cu rulment NSK din oțel. Dacă cumperi roata cu totul, prețul este același ca înainte, nu este mai mare datorită upgrade-ului la butuci. Dacă faci upgrade cu rulmenți ceramici Kogel, prețul este de 200$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + three =