Acum citesti
FSA prezintă prototipul noilor frâne K-Force WE semi-wireless

FSA a prezentat pentru prima dată noul groupset wireless în august 2016, iar acum vin informații noi. Noua manetă a frânei hidraulice pe disc are o formă puțin diferită față de modelul clasic. Există o umflătură în partea superioară însă aceasta este abia perceptibilă în timpul mersului.

fsa k-force we wireless 04_resize

Diferențe fizice mai găsim și la manetele shifterelor. Acestea sunt puțin mai îndepărtate de capătul manetei de frână.

Pentru FSA nu a fost prea dificil să proiecteze aceste noi frâne hidraulice având deja experiența acumulată la versiunea K-Force pentru mtb.

Etrierele sunt construite din două părți și dispun de două pistoane. Se instalează doar în modul flat mount, iar conductele hidraulice sunt ghidate prin cadru. Instalarea plăcuțelor de frână se face prin partea superioară, iar discurile sunt din două bucăți – discul din oțel și spiderul din aluminiu, prinse între ele cu nituri.

fsa k-force we wireless 03_resize

Restul componentelor din grup rămâne neschimbat. Schimbătorul față găzduiește „creierul”. În plus angrenajul pedalier, pinioanele și lanțul le vom regăsi și pe groupsetul pentru frâna pe jantă.

fsa k-force we wireless 01_resize

Prețurile nu au fost încă anunțate însă ne așteptăm să fie în zona prețurilor pentru Shimano Dura-Ace Di2 și Sram Red eTap, puțin mai mici pentru a atrage clienții. Disponibilitatea pe piață a fost anunțată pentru Mai 2017.

fsa k-force we wireless 02_resize

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 5 =