Acum citesti
Devinci oferă gravel bike-ul Hathcet cu cadru din carbon

Devinci-Hatchet-Carbon-105-gravel-bike-1Devinci au prezentat modelul lor de gravel bike Hatchet încă de anul trecut, cu cadru din aluminiu. Anul acesta ei oferă o versiune cu un cadru senzațional din carbon și trei nivele de echipare. Noul Devinci Hatchet Carbon oferă mult mai multe decât versiunea din aluminiu: compatibilitate cu tijă dropper cu cablaj intern, spațiu pentru anvelope de 40 mm, ureche de schimbător spate integrată, prinderi de etrier flat mount și multe altele.

Devinci-Hatchet-Carbon-gravel-bike-2Roțile au ax thru de 12 mm care oferă o rigiditate excelentă. Seat-stay-urile coborâte și forma acestora sunt proiectate pentru a oferi un nivel de flexare verticală pentru absorbția vibrațiilor. Tija de șa de 27.2 mm ajută la acest lucru.

img_4607Există prinderi pentru aripi, pentru cei ce nu doresc să se murdărească.

img_4608Axul față este ascuns iar cablurile sunt rutate intern pentru un aspect curat. Porturile din cadru au mai multe tipuri de dopuri pentru toate variantele de transmisie și de comenzi pentru tija dropper.

Devinci-Hatchet-Carbon-Ultegra-Di2-gravel-road-bike.Modelul de top este echipat cu Ultegra Di2, roți Mavic Ksyrium Elite Allroad, componente FSA și șa Fizik la prețul de 5749 USD. Modelul cu echipare Ultegra mecanică este în rest identic iar prețul e de 4689 USD.

Devinci-Hatchet-Carbon-105-gravel-road-bikeCea mai ieftină variantă are transmisie Shimano 105 cu angrenaj FC-RS500, roți Mavic Aksium Disc Allroad și piese FSA și Fizik la prețul de 3099 USD.

Mai multe informații puteți afla pe pagina producătorului.

Informații preluate de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 7 =