Acum citesti
Doar pentru fete: Trek Cali 29er 2014

Noul Trek Cali este un 29er construit special pentru femei, cu o geometrie adaptată nevoilor acestora și cu o formă a cadrului care facilitatează enorm accesul pe bicicletă. Țeava superioară a cadrului, hidroformată, este special curbată pentru a oferi un acces facil pe bicicletă, în special că vorbim despre un 29er care prin definiție este mai înalt decât o bicicletă cu roți de 26 de inch.

 trek_cali_2014_2

Și nu doar cadrul este adaptat nevoilor unei femei, ci și șaua sau manșoanele. Geometrie boteaztă G2 de către americani promite o stabilitate mare chiar și la viteze mai mici. Totodată, bicicleta rămâne menvrabilă pe traseele de munte. Vei putea opta pentru două modele cu cadru din carbon și pentru alte patru, cu cadrudin aluminiu. Prețul recomandat pentru modelul de bază ponește de la 550$ și poate ajunge până la 3.800$ pentru cel din carbon.

trek_cali_2014_1

De altfel, modelul de top vine cu o echipare atractivă: pe lângă cadrul din carbon în culoarea Purple Smoke, bicicleta este echipată cu o furcă Fox 32 Float din seria Evolution ce oferă o cursă de 100 mm, roți DT Swiss X1800 sau un sistem de transmisie închegat din componente Shimano și Sram.

trek_cali_high_end_2014

La celălalt capăt se află modelul de bază, disponibil în culoarea Black Pearl, echipat cu o furcă Suntour M-3030, roți Formula și un sistem de transmisie Shimano Altus. Bineînțeles, pentru cei 550 de euro, nici așteptările nu pot fi prea mari.

trek_cali_entry_2014

Cei de la Trek susțin că toate modelele seriei Cali ar fi ușoare, însă nu oferă informații precise în acest sens. Iar modelul entry-level, cu siguranță nu cântărește sub 13 kg.

via Trek

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − nineteen =