Acum citesti
Doi români, pe biciclete, în Islanda

Dorin Bofan și Aura Popa sunt doi oameni minunați, iubitori de natură, care au decis să pedaleze în Islanda pentru a documenta foto și video locurile pe care le vor traversa. Excursia se va desfășura între 5 august și 16 septembrie 2014, iar cei doi vor locui în cort în decursul celor 6 săptămâni ale expediției. Asta înseamnă un total de 2.000 de km parcurși, din care 1.332 km pe drumul care înconjoară insula.

i-q8FDBvH-XL

Dorin este fotograf profesionist, specializat pe peisaje și natură, pe când Aura este team leader și se specializează momentan în studiul norilor. Ambii au decis să realizeze această excursie din câteva motive pe care le publică pe site-ul personal: pentru a inspira diverși oameni să plece în aventurile personale, să scoată mai mulți oameni în natură, să promoveze bicicleta ca mijloc de transport, pentru a atrage atenția asupra schimbărilor climatice, pentru a transmite un mesaj pozitiv despre România, pentru a povesti povești care trebuie spuse și bineînțeles pentru a afla răspunsuri la întrebări pe care doar o astfel de aventură le poate oferi.

Întreaga aventură dar și alte informații despre cei doi, pot fi găsite pe pagina lui Dorin. Fotografiile sunt fantastice, deci merită văzute! De asemenea, poți rămâne la curent cu cele petrecute pe pagina lui de Facebook.

via dobrinfan.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × one =