Acum citesti
Două cursiere superbe de titan de la Twin Six

TwinSix-Standard-Rando-titanium-01Noile modele Standard Ti Road şi Ti Rando de la Twin Six au fost studiate şi testate pentru mai mult de un an înainte de a fi scoase pe piaţă. Compania, iniţial una de îmbrăcăminte, a scos în 2014 pe piaţă un model de ciclocros, un MTB de 29, un fatbike şi o cursieră de touring de oţel, iar aceste modele aduc titanul în gama modelelor cu cauciucuri subţiri. Preţul pentru ambele este de 1900 USD pentru cadru.

Ambele sunt disponibile cu o furcă simplă de carbon, la alegere cu QR clasic sau ax thru pentru Rando, modelul Road primind doar QR clasic, dar cu opţiunea suplimentară a unei furci asortate la culoare ENVE 2.0.

TwinSix-Standard-Rando-titanium-04-600x401Geometria modelului Rando este mai relaxată şi stabilă, fiind perfectă pentru ture lungi, drumuri neasfaltate şi ture de anduranţă. Cadrul acceptă anvelope de 44 mm şi are loc pentru un număr impresionant de 4 suporturi de bidon!!!

TwinSix-Standard-Rando-titanium-05-600x401Cadrul ambelor modele acceptă doar QR clasic, pentru că producătorii nu doresc să complice treaba cu multe standarde noi atâta timp cât vechile QR-uri fac încă treabă foarte bună chiar şi pe bicicletele profesioniştilor.

TwinSix-Standard-Rando-titanium-07Cadrele sunt fabricate în Asia, dar într-o altă fabrică faţă de cadrele de oţel, căutarea unui producător autohton care să ofere calitatea dorită la un preţ acceptabil fiind din păcate fără succes.

TwinSix-Standard-Road-titanium-01-600x400Cei de la Twin Six spun că Ti Road este o bicicletă cu aspect clasic şi frâne pe disc la un preţ foarte bun, cu detalii studiate atent, cum ar fi prinderile joase pentru etrieri sau rutarea internă a cablurilor de frână. La Rando, cablurile rămân pe exterior iar cadrul este dotat cu prinderi pentru aripi şi portbagaje. Ambele cadre au headtube oversize.

Geometria modelului Road este de competiţie, adaptată pentru curse rapide de genul criteriilor. Cadrul acceptă anvelope de 30 mm, dar furcile de şosea nu acceptă în general mai mult de 28 mm, aşa că aceasta este şi recomandarea lor. Cadrul nu are prinderi de aripi sau portbagaje.

TwinSix-Standard-Road-titanium-08-600x401Preţul pentru ambele cadre este de 1900 USD, cu opţiunea unei furci de carbon pentru 300 USD sau 350 USD pentru modelul cu ax thru pe Rando. Upgrade-ul la furca ENVE 2.0 pentru modelul Road costă 700 USD. Mărimile disponibile sunt 51, 53, 55, 57 şi 59.

Furca de pe Randu nu are prinderi de aripi sau portbagaje dar este opţională şi se pot monta alte furci de pe piaţă care au aşa ceva.

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul producătorului.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 18 =