Acum citesti
Downmall Budapest: downhill în mall, a 2a etapă

Un eveniment zdravăn, care poate aduce bicicleta în miezul orașului și al oamenilor, este Downmall-ul, devenit în capitala Ungariei destul de popular. Ediția de față este cea secundă și a fost organizată în acest weekend în Budapesta, o competiție care a strâns foarte mulți spectatori și care a fost câștigată de nimeni altul decât Tomas Slavik, câștigătorul întregii serii de anul trecut.

La ediția anterioară au existat plângeri cum că traseul ar fi prea lung și prea plictisitor, așadar organizatorii au venit cu o serie de îmbunătățiri pentru a face acest concurs cât mai spectaculos. A fost de traseu de aproximativ 18 secunde, cu coborârea a trei scări rulante, viraje extrem de strânse și un drop mare la final. Acele viraje strânse au fost și cele care au pus cele mai mari probleme participanților, reprezentând punctele cheie din traseu care au făcut diferența.

Primii trei clasați au fost Tomas Slavik, cu 17.11 secunde, Felix Beckeman din Suedia, cu 17.18 secunde și Ondrej Stepanek, cu un timp de 17.46 secunde. În cadrul competiției au existat alte două probe de BMX Freestyle și de MTB Freestyle.

Filmul evenimentului poate fi văzut mai jos:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × three =