Acum citesti
DVD cu tutoriale video de mecanică

În trecut am făcut un mic sondaj pe site despre crearea unui DVD cu tutoriale video de mecanică, astfel încât oricine să-și poată repara bicicleta. La acel moment ideea a fost primită bine, însă timpul s-a scurs și ne vedem din nou nevoiți să apelăm la voi. Cum de data aceasta suntem hotărâți să demarăm și să și lansăm proiectul, o să vă spunem pe scurt la ce ne-am gândit:

dvd-mecanica-DVD cu tutoriale video, cu explicații pe larg, pas cu pas, de la reglarea schimbătoarelor până la revizia unor furci (basic și general – o furcă pe arc, una pe aer) – fara voce, dar cu text și săgeți pe imagine
-Interață interactivă pentru accessarea facilă a tutorialelor
-Acoperirea majorității operațiunilor de rezolvat la o bicicletă, inclusiv cele pentru care vei avea nevoie de scule speciale (desigur, pe care le poți achiziționa din magazine), în total 50 de tutoriale
-Un cost de 100 de lei pe DVD în urma mediei sugestiilor voastre
-Livrare gratuită prin poștă a DVD-ului sau ridicare personală pentru a mai sta de vorbă

Dacă feedback-ul vostru va fi încurajator, estimăm să-l avem gata pentru vânzare cel târziu la finele lunii martie. De asemenea, vă rugăm să utilizați rubrica de comentarii de mai jos pentru a ne trimite feedback-ul vostru despre proiect: dacă îl vedeți diferit față de cum îl propunem noi, cum vi se pare prețul de achiziție, dacă l-ați considera util.

Mulțumim anticipat pentru feedback-ul vostru!

Echipa FreeRider.ro

Vezi Comentarii (18)
  • E o idee foarte buna! Ati putea un eventual tutorial cu ce inseamna o revizie generala a bicicletei ce ar trebui facut cred eu macar de 2 ori/an,cat si ce inseamna revizia unei furci,a unui amortizor spate, etc

  • Foarte bine! Nu avem toti posibilitatea sa ajungem la trainingurile de mecanica si macar asa din pasiune sa avem si noi habar cum sa ne mai reparam bicla! Astept cu drag dvd’ul! Bravo!

  • Într-adevăr, acum poți găsi pe net un tutorial cam despre orice, dar o informație completă și bine structurată cred că este de mare folos, mai ales unui începător. Ar reduce timpul alocat căutărilor, plus că nu întotdeauna te poți baza pe acuratețea rezultatelor.
    Legat de preț, am găsit pe Amazon niște DVD-uri asemănătoare, la prețul de $20. Dacă livrarea e gratuită, 100 de lei e un preț corect.
    Spor!

  • O idee foarte buna. Cei mai multi dintre noi am invatat despre mecanica bicicletei cautand astfel de tutoriale pe internet (unele fiind mai bune altele mai putin) si cred ca ar fi utila existenta unor informatii corecte adunate impreuna.

  • Excelenta idee, dar de ce nu incercati si o distributie online? E mult mai facil sa mestersti la bicicleta cu smartphone-ul sau tableta aproape, cam complicat de vizionat continutul uni DVD pe ele. Poate fi facuta extrem de simplu, de exemplu share la fisier(e) de pe un cont gratuit de dropbox sau puteti crea o arie separata a site-ului cu acces restrictionat pentru cei care au platit.

  • Pai avand in vedere ca gasesti absolut orice pe youtube gratis, eu personal nu as comanda asa ceva.
    Dar daca totusi m-as gandi sa o fac in orice caz nu as da 100 de lei pe ceva fara audio.
    Oricum, nu cred neaparat ca e o idee rea. dar exista multe probleme care s-ar putea sa va incurce. De exemplu pirateria.. Odata ce achizitioneaza cineva asta,daca l-a facut torrent s-a dus dracului smecheria. Va sugerez un site cu subscription pe user.
    Zi faina si succes!

  • Noi nu mai avem un DVD reader prin casa de ceva ani 🙂

    Ar fi mai ECO si mai interesant ca si continutul DVD-ului sa poata fi vizualizat online intr-o sectiune a site-ului unde poti plati direct cu cardul sau OP.

  • E mai la indemana sa platim online si sa descarcam un fisier decat sa asteptam pana vine dvd-ul. S-a dus moda cu dvd-ul, nu mai este de actualitate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × four =