Acum citesti
E-bike de top de la Gates


Surprinzător sau nu, producătorul de curele de transmisie Gates Carbon Drive (cele care țin locul lanțului), a prezentat o bicicletă dotată cu cele mai avansate componente disponibile în clipa actuală pe piață. Deși se află momentan în stadiul de prototip, cei de la Gates au anunțat că în eventualitatea în care acest model intră în producția de serie, nu va costa mai mult de 3.200 de euro.



Iar prețul parcă nu mai pare atât de mare dacă-l raportam la alte biciclete electrice high-end sau dacă aruncăm o simplă privire asupra fișei tehnice. În această bicicletă se întrunesc doar componente top-level. Motorul provine de la Bosch și reprezintă ultima creație în domeniu, butucul de la NuVinci și bineînțeles, transmisia de la Gates. Cadrul a fost desenat, proiectat și realizat de faimosul producător Nicolai.


Partea interesantă este că noua bicicletă reușește să mascheze apartenența la mișcarea e-bike. Și o face elegant, cu acumulatorii mascați în triunghiul frontal al cadrului. Imediat deasupra angrenajului se ascunde și motorul electric care transmite energia către butucul din spate NuVinci. Ce face ca acest butuc să fie atât de special? Lipsa schimbătoarelor! Mecanismul din interiorul lui NuVinci schimbă vitezele în funcție de cadența ta! Un concept special gândit pentru confort deplin.


Informații suplimentare pe carbondrivesystems.com.


via Gates Carbon Drive



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 6 =