Acum citesti
Echipa Focus-FreeRider în 2016

Revenim cu noutăți pentru noul sezon în ceea ce privește echipa de ciclism Focus-FreeRider. În componența echipei vor rămâne precum anul trecut Bogdan Dumitru, Alexandru Avram și Andrei Bănescu, cărora li se vor alătura la elite, Marc Sandu și Raluca Catană. Ocazie cu care le urăm bunvenit! O sesiune foto cu noile biciclete și noul echipament va avea loc la finele lui februarie, începutul lui martie, când îi veți putea urmări în acțiune pe cei cinci.

DSCF09341

Și că tot am adus vorba de biciclete, aceștia vor concura pe noul Focus Raven Max Pro, 29er, cu cadru din carbon (cel mai ușor de serie din lume), echipat cu o furcă Fox din seria F și cu un sistem de transmisie Shimano XT 2×11.

raven-max-pro-2016

Totodată, trebuie menționat că Răzvan Jugănaru va rămâne în continuare antrenorul echipei, acesta pregătind un program mai riguros pentru componenții echipei de elite. Va exista de asemenea un plan de antrenament și pentru echipa de amatori.

Pentru sezonul următor, alți doi sponsori se vor alătura echipei: High5, pe partea de nutriție și POC, care ne va furniza căști, mănuși și suporturi de bidon. Continental, BBB, Muc-Off și Shimano vor rămâne în continuare alături de echipă și pentru noul sezon.

În sezonul 2015, echipa Focus-FreeRider a reușit să obțină în total 21 de podiumuri din 39 de curse, un bilanț acceptabil pentru primul an de activitate. Cel mai notabil rezultat al anului i-a aparținut lui Bogdan Dumitru, acesta reușind să ocupe locul 1 la categoria de vârstă, la Geiger MTB Challenge, traseul de 100 km.

Cum poți intra în echipă?

În echipa de amatori poate intra oricine care deține o bicicletă Focus sau care dorește să achiziționeze o bicicletă Focus. Dacă ești deja deținător de Focus, va trebui să-ți achiziționezi tricoul de echipă, însă vei primi discount de 20% pentru consumabilele, echipamentele și accesoriile de la Continental, BBB și Muc-Off. Cei care doresc să achiziționeze o bicicletă Focus, vor primi un discount de 10% pentru o valoare de până-n 5.000 de lei. Până-n 10.000 de lei primești un discount de 15%, iar peste 10.000 lei, primești un discount de 20%, din partea importatorului. De asemenea, primești gratuit și tricoul de echipă la achiziționarea unei biciclete.

Cei care doresc să intre în echipă și vor să achiziționeze o bicicletă Focus, ne pot scrie pe [email protected] pentru a primi toate detaliile. De fapt, ne poți scrie pe această adresa pentru orice întrebare ai avea sau și mai simplu, dacă întrebarea este de interes, o poți plasa în rubrica de comentarii de mai jos, astfel încât să fie publică și poate, de ajutor și pentru alții.

 

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − twenty =