Acum citesti
Echipament special pentru femei de la Coeur

IB15_Coeur_womens_Tri_apparel-600x450Frustrate datorită lipsei echipamentului special pentru femei, adaptat problemelor lor specifice, participantele la Kona Ironman Kebby Holden şi Hailey Manning au lansat compania Coeur pentru a crea produse inteligente şi ultra-funcţionale pentru femei. Ele au preluat idei de la mai multe sportive şi au încercat să elimine problemele de potrivire, frecări şi de depozitare pe care le întâmpină acestea într-o serie de produse fabricate în SUA, dar în acelaşi timp proiectând echipamente cu stil, colorate şi vesele şi cu un croi inteligent. Entuziasmul feminin la prezentarea produselor a fost mare.

IB15_Coeur_womens_Tri_apparel_tri-shortIB15_Coeur_womens_Tri_apparel_short-2O mare problemă este bazonul care freca picioarele sportivelor foarte slabe, astfel că a fost produs un bazon minimal care se extinde până la picioare. De asemenea, acesta este păstrat pe poziţie de o serie de elastice pentru a nu face cute în zona intimă.

IB15_Coeur_womens_Tri_apparel_zip-bib_1Pentru nevoile fiziologice urgente, Coeur foloseşte un fermoar care pleacă din partea de jos de pe picior până sus în partea dreaptă a pantalonilor, ceea ce permite eliminarea parţială a acestora.

IB15_Coeur_womens_Tri_apparel_bib_1-600x450Rezultatul este simplu, manevra fiind confortabilă şi fără să necesite accesarea de fermoare sau capse aflate în spate. Fermoarul este bineînţeles dotat cu o protecţie pe interior pentru a nu se freca direct de piele. Elasticul mare din partea de jos păstrează pantalonii pe poziţie iar partea de sus cu bretelele este confecţionată din material special cu rol de răcorire.

IB15_Coeur_womens_Tri_apparel_pockets_1Echipamentul este plin şi de soluţii de depozitare, fiecare piesă fiind dotată cu buzunare plasate inteligent în care se pot păstra telefoanele, cheile, mp3-player-ele şi orice altceva este nevoie.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − 13 =