Acum citesti
Emil Dima castiga la Under 23 in Turul Alexandru cel Mare

Ultima zi a Turului Alexandru cel Mare a fost reprezentata de etapa  Kilkis-Kilkis, 105 kilometri valonati. Echipa Romaniei a tras pentru Emil Dima, tanarul rutier, aflat la prima sa cursa la Under 23, reusind sa isi conserve avantajul castigat ieri pe catarare.

20160320_143036“Aveam sase minute avans dupa etapa de ieri, colegii m-au ajutat foarte mult si vreau sa le multumesc pentru asta.Toata echipa Romaniei a stat pe fata si asta a facut diferenta, competitorul meu reusind sa recupereze doar doua minute”, declara Emil Dima, imbracat in tricoul albastru – imediat dupa festivitatea de premiere.

“A fost o cursa excelent organizata, cu ciclisti destul de puternici la start, pacat insa ca nu am castigat si tricoul galben. Dar, ne-am comportat ca o adevarata echipa si sunt multumit de baieti”, spunea la finalul ultimei etape, antrenorul Viorel Grosu. “Baietii nostri au fost in primul grup, a avut loc o evadare, din pacate echipele grecesti nu au lucrat deloc, nu stiu de ce. Suntem insa multumiti,in special de performanta lui Emil Dima, a fost o cursa ce a strans 160 de sportivi din Balcani. Anul viitor dorim sa ne intoarcem mai puternici”, puncteaza antrenorul Georgios Georgiadis.

 Iata si cum arata clasamentul general dupa trei zile:

Emil Dima, locul 3, locul 1 U23

Marius Petrache, locul 8

Andrei Barbu, locul 26

Valentin Plesea, locul 34

Ionut Sdraila, locul 48

Valentin Moroie, locul 94

Nota: clasamentele detaliate pe categoriile U23 si Juniori nu erau disponibile la momentul redactarii acestui material.

La Amatori s-au alergat doar 70 de kilometri dar concurenta a fost mare, in jur de 150 de participanti si acelasi teren puternic valonat. Marc Sandu s-a clasat pe locul 3 la 30+ si 13 la general, Giorgios Georgiadis pe locul 5 la 50+, Roxana Radu pe 4 la Feminin, iar Smochina Cristian pe locul 51 la 30+.

Marc Sandu

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + 5 =