Acum citesti
Au început înscrierile la Maratonul Vinului 2016

Ajuns la a şasea ediţie, Maratonul Vinului este un concurs MTB cu scop caritabil care va avea loc sâmbătă 14 Mai 2016 în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zonă.

În premieră – toţi participanţii la MarVin 2016 vor fi beneficiarii unei poliţe de Asigurare de Accident Personal pentru ziua concursului. Detalii, acoperiri şi despăgubiri în regulamentul de pe site.

concurs mtb maratonul vinului marvin

Cursa este de tip mountain-bike XCO şi constă în mai multe tururi, fiecare de aproximativ 18 km. Fiecare tur are o diferenţă de nivel de 400 m. Pe lângă cele două trasee competitive de 36 km (2 tururi) şi 54 km (3 tururi), participanţii pot opta şi pentru a treia variantă: un singur tur de 18 km, fără cronometrare şi fără podium, recomandat cicliştilor mai puţin experimentaţi.

Anul acesta copiii vor avea traseelor lor. Copii mici vor participa pe un traseu de cca. 4 km, special amenajat în împrejurimile oraşului Urlaţi şi prin grădina conacului Bellu, în timp ce copiii mari vor putea lua startul pe tura standard de 18 km.

Ciclismul este un sport pentru toată familia aşa că există şi un tur separat mai uşor, de 10 km, fără taxă de participare, accesibil tuturor: copii, părinţi sau bunici.

Încă din primul an, Maratonul Vinului a dorit să îmbine promovarea ciclismului ca stil de viaţă sănătos şi ecologic cu acţiunea caritabilă, donând o parte din profitul obţinut de pe urma evenimentului unor organizaţii caritabile locale.

Înscrierile se fac online începând de luni 21 Martie şi se închid Joi 12 Mai ora 12 PM . Ca şi anul trecut, sunt aşteptaţi peste 700 de participanţi.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + five =