Acum citesti
Au pornit înscrierile la MTB XC STEJARII SECULARI 2017

A 5a ediție a maratonului mtb Stejarii Seculari, anunță deschise înscrierile pentru ediția 2017. Valoarea taxei de înscriere variază în funcție de perioada când îți vei face înscrierea. Formularul de înscriere este aici.

Stejarii Seculari dăinuiesc în Cristian de peste 1 secol, unii dintre ei depășind venerabila vârstă de 400 de ani. Sunt considerați adevărate monumente ale naturii. Din acest motiv organizatorii s-au gândit că un concurs care să se desfășoare în locul în care aceștia se află este un semn de respect atât pentru Stejarii Seculari, cât și pentru comuna Cristian în ansamblul ei. Prin acest concurs se dorește promovara istoriei, culturii, geografiei și frumuseților pe care comuna Cristian și împrejurimile le oferă.

Categorii de concurs:  Amatori – Masculin;  Amatori – Feminin;  Avansati – Feminin; Avansati – Masculin; Elite. Concursul este inclus în calendarul FRC și în calendarul UCI, categoria C2.

foto Dan Strauti

Traseul de concurs diferă ca lungime în funcție de categoria la care te înscrii astfel: amatori – 5.5 km, diferență de nivel 215 m/tură – se vor parcurge 4 ture – Total 22 km. Categoria avansați -7.1 km, diferență de nivel 340 m/tură – se vor parcurge 5 ture – Total 35,5 km.

foto Dan Strauti
Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 5 =