Acum citesti
Cum să te bucuri de ABSA Cape Epic direct din confortul sufregeriei tale

Poți fi în mijlocul acțiunii din Africa de Sud și fără să implici transpirație, lacrimi, noroi, ploaie, vaseline sau sânge. Cel mai cunoscut maraton mtb pe etape din lume, ABSA Cape Epic, începe duminica asta, iar ediție 2017 este cu atât mai importanta întrucât avem o echipă românească ce participă, și anume Scott Geiger Team. Inițial era programat să participe încă o echipă românească – BikeXpert Racing Team, dar din păcate Cătălin Sprînceană și Hans Comijn s-au accidentat la antrenamente.

Foto Nick Muzik / Cape-Epic Sportzpics

În cazul în care nu ești la fața locului să vezi totul în direct, organizatorii îți pun la dispoziție o mulțime de modalități alternative pentru a fi la curent cu acțiunea și rezultatele fiecărei etape. O opțiune va fi în direct pe Supersport unde vor fi transmise prologul și etapa finală, a 7a.

Foto Gary Perkin / Cape Epic 2015 / SPORTZPICS

Însă majoritatea vor prefera online pe site-ul competiției unde vei putea urmări etapele 1, 2, 4 și 6 între orele 9 am și 12:20 pm, iar etapele 3 și 5 între orele 8 am și 11:20 am ora României. În timpul respectivelor etape va fi transmis și rezumatul zilei anterioare.

Foto: Nick-Muzik / Cape-Epic Sportzpics

În plus față de acoperirea tv online, vei putea urmări echipele favorite și pe telefonul smart prin aplicația Absa Cape Epic pe care o găsiți în GooglePlay sau Appstore. Odată instalată tot ce trebuie să faci este să marchezi drept „favorite” echipele preferate și vei putea vedea apoi cum se descurcă în comparație cu celelalte din apropierea lor. Vei mai afla inclusiv pe ce înclinație a terenului pedalează la momentul respectiv, dar și cu ce viteză. Mai mult, vei cunoaște inclusiv condițiile meteo din timpul concursului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + seventeen =