Acum citesti
În week-end juniorii au pedalat la Galaţi

Aproximativ o sută de copii au fost prezenţi duminică, 4 octombrie, în parcarea centrului comercial Auchan din municipiul Galaţi, la cea de-a cincea ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă „Juniorii Pedalează”, organizat de Asociaţia Bike Works. În funcţie de vârstă, copiii au avut de parcurs două trasee care au cuprins mai multe tipuri de obstacole – cum ar fi slalom printre jaloane, traversarea unei scânduri înguste sau mutarea unui obiect de la un punct fix la altul – menite să îi ajute în dobândirea acelor deprinderi necesare mersului în siguranţă pe bicicletă atunci când se plimbă în afara unui cadru organizat. Astfel, copiii au fost foarte motivaţi şi au încercat să parcurgă traseele de concurs într-un  timp cât mai scurt şi, pe cât posibil, fără greşeli majore.

juniorii pedaleaza galati octombrie 2015 04La finalul concursului, copiii au fost răsplătiţi cu diplome, medalii şi produse oferite de sponsori, iar cei mai buni dintre ei au urcat pe podium şi au ridicat trofeele ediţiei, în aplauzele părinţilor veniţi să îi susţină, dar şi a numeroşilor spectatori atraşi de atmosfera de sărbătoare din zona de concurs, de unde nu a lipsit muzica bună şi un mic atelier de face painting. Totodată, micuţa Sofia Grinberg, care a concurat la categoria 6-8 ani, a câştigat la tombolă o bicicletă BMX, oferită de Auchan.

juniorii pedaleaza galati octombrie 2015 02„Obiectivul nostru a fost îndeplinit – cât mai mulţi copiii au venit să facă mişcare. De la ediţie la ediţie, numărul lor creşte şi ne bucurăm nespus că reuşim să mobilizăm copii, părinţi, dar şi oameni inimoşi care ne sprijină în dorinţa noastră de educa frumos o generaţie. Atmosfera generală a fost caracterizată de multa veselie, emoţii şi spirit competitiv, cu multă mişcare, astfel că toate eforturile care au stat în spatele acestei organizări – ale membrilor, voluntarilor şi sponsori – au fost răsplătite din belşug de veselia celor mici. Cu siguranţă vom continua seria proiectelor dedicate celor mici, pentru că nu e nimic mai frumos decât să fii în mijlocul lor”, a spus Loredana Cataramă, coordonator al proiectului „Juniorii Pedalează”.

Pe site-ul juniorii.bikeworks.ro, în scurt timp vor fi publicate şi clasamentele complete pentru fiecare categorie de vârstă.

Cea de-a cincea ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii „Juniorii pedalează” a fost organizată de Asociaţia Bike Works în parteneriat cu Auchan, Top Media, Hangarul, Bălănescu photography, Casa de Cultură „Grigore Kiazim” Măcin, UVSAR şi Valentin Baly. Concursul a fost sponsorizat de Intersport, Sprint, Auchan, Daily Open House, C&A, Maus Bike, Otto Broke, SanFrancisco,BBB, Continental, Prosim, Muc-Off, Gamacris, şi JYSK. Parteneri media au fost Digi 24 HD, Rock Fm, Freerider.ro, BikeTime.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 7 =