Acum citesti
Lunca Timișului CX Cup anunță premiile și traseul pentru 2017

EcoStuff Romania te așteaptă în 25 martie la Lunca Timișului CX Cup 2017. Concursul se desfășoară în Lunca Timișului, la Urseni, la 10 km distanță de Timișoara. Vor fi organizate doua curse: una populară, de MTB, unde va trebui să parcurgi cei 24 de km în mare viteză și să treci și prin circuitul de ciclocross, iar cea de-a doua, cea specială, o cursă de ciclocross pe un traseu cu aproape de toate. Chiar dacă sezonul pentru cicloclross s-a cam încheiat, această cursă are șanse să aibă cel mai mare număr de participanți din țară!

Evenimenul este fără taxa de participare, dar organizatorii accepta donații pentru proiectul Keep Danube Clean, o caravană educațională de 3000 km pe bicicletă, de la izvoarele Dunării până la Sulina.  Vezi aici mai multe detalii.

Medalii și premii pentru câștigători. Se premiaza locurile 1, 2 și 3 cu 300 lei, 200 lei și respectiv 100 lei. CX – Băieți și fete, Open MTB – Băieți și fete, categorii 16 – 19 ani, 20 – 29 ani, 30 – 39 ani și 40 +. Trofeele vor ajunge la primii clasați la general, atât la MTB, cât și la CX. OPEN food & bar pentru participanți.

Înscrierile sunt în toi. Cu o lună înainte de eveniment sunt 30 înscriși la cursa de ciclocross și 150 la MTB.

Parteneri: Continental Romania, Primăria Moșnița Nouă

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 11 =