Acum citesti
Noul catalog BikeFun 2016 este disponibil în magazine şi la Salonul Bicicletei 2016

BikeFun este reprezentantul în România al multor mărci din sfera ciclismului. De la Bicicletele Merida, la echipamentul Northwave şi plăcuţele de frână marcă proprie BikeFun. Pentru a-ţi veni în ajutor BikeFun a tipărit catalogul cu produse 2016. Această revistă nu este o simplă enumerare de produse ci conţine multe alte informaţii folositoare, cum ar fi sfaturi despre cum să te măsori pentru a afla mărimea potrivită a cadrului bicicletei sau mărimea potrivita a hainelor şi pantofilor de ciclism.

catalogul bikefun 2016 04

În cele 168 de pagini vei găsi informaţii complete, preţuri şi greutăţi despre toate cele 15 mărci pe care firma le reprezintă. Nu mai puţin de 1885 poze ale produselor vei găsi în paginile catalogului.

catalogul bikefun 2016 02

Ştim că astăzi totul este la îndemână în format electronic, fie că este online pe internet, sau offline pe calculator, tabletă sau telefon. Însă un catalog tipărit este mult mai uşor de consultat şi îţi oferă o imagine de ansamblu mult mai uşor de urmărit. Ca să nu mai spunem că poţi da „back” şi „forward” de zeci de ori fără să chinui niciun browser.

Catalogul poate fi găsit la standul BikeFun din pavilionul C1 de la Salonul Bicicletei 2016 care va avea loc în zilele 25-27 martie 2016.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 2 =