Acum citesti
Pedaleaza fancy la ”Mausolee pe bicicletă” si ai numai de castigat

Sâmbătă, 17 septembrie 2016, la ”Mausolee pe bicicletă” ești invitat/a să-ți afișezi echipamentul extravagant. Poți câștiga un tricou și o sacoșă de la Maressia – atelierul tradițional fashion partener în cadrul evenimentului. Se caută o ea și un el cu echipament extravagant, echipament în care să pedaleze până la Mausoleul Eroilor Soveja. Câștigătorii vor fi anunțați la Soveja și vor primi câte un tricou brodat, unicat, ambalat într-o țașcă en-voque cu logo Maressia.

mausolee pe bicicleta 2016 01

La ”Mausolee pe bicicletă” vor fi 83 de participanți care vor pedala de la primele ore ale dimineții. Și, pentru a-i motiva, toți participanții vor primi câte un magnet și câte un ecuson de montat pe bicicletă.

Însă 52 dintre participanți vor primi un adevărat kit de participant căci aceștia au contribuit în cadrul Campaniei ”Cumințenia Pâmântului”. Kitul de participant este compus dintr-un calendar 2017, o cană personalizată și un suport de cană. Kit-ul este oferit de către companiaPandora Prod Focșani care, prin acest gest, a dorit să susțină Campania ”Brâncuși este al meu”.

mausolee pe bicicleta 2016 02”Mausolee pe bicicletă” începe sâmbătă, 17 septembrie 2016! Dacă ai nevoie de transfer de la Focșani, atunci intalnirea este la Mausoleul Eroilor din Focșani între 7.30-7.45. La 8.00 cele două microbuze Autovip pleacă spre Mărășești. Daca vii direct la Mărășești atunci esti asteptat la 8.30. Plecarea este la ora 9.

mausolee pe bicicleta 2016 03

”Mausolee pe bicicletă” este un eveniment organizat cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului și își propune să popularizeze în rândul comunității de bicicliști din România mausoleele eroilor neamului din județul Vrancea și patrimoniul imaterial local din comuna Soveja.

mausolee pe bicicleta 2016 04Evenimentul este organizat de către Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea, în colaborare cu Asociația ”VeloPower”, Consiliul Județean Vrancea și Primăria Municipiului Focșani. Partenerul media principal al evenimentului care a ajuns la cea de-a doua ediție este Agenția Națională de Presă ”Agerpres”

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + thirteen =