Acum citesti
Protective BIKE Four Peaks 2015 anunţă traseul!

Protective BIKE Four Peaks (fostul Trans Germany) este aparent maratonul pe etape perfect pentru cei care vor să se iniţieze în cursele mtb care durează mai mult de o singură zi. Cursa ţine doar 4 zile, aşadar 4 etape, concurenţii putând să se analizeze şi să-şi măsoare forţele alături de alţi ciclişti profesionişti şi amatori din toată lumea.

Anul acesta, pentru prima dată de la inaugurare, cursa va începe din Austria, Carinthia şi nu din Tyrol şi Salzburg. Startul va fi pe data de 17 iunie 2015, iar locurile sunt limitate la 1.000 de participanţi. Aşadar dacă îţi doreşti să participi, asigură-te că ai locul rezervat.

Etapa   Traseu                                                    Distanţă Urcare

Stage 1   Bad Kleinkirchheim – Bad Kleinkirchheim   49,37     2.349
Stage 2   Bad Kleinkirchheim – Hermagor                       83,55     1.957
Stage 3   Hermagor – Nassfeld Tröpolach                       59,01     2.418
Stage 4   Nassfeld Tröpolach – Weissensee                    68,86     2.026
Total       260,79   8.750

Protective BIKE Four Peaks 1

Concurenţii vor pleca din Bad Kleinkirchheim, iar 4 zile mai târziu vor trece linia de sosire în Weissensee asta după ce vor fi pedalat un total de 260,79 km şi 8.750 m diferenţă de nivel. Marc Schneider, directorul de cursă, ne asigură că fiecare centimetru de traseu este nou-nouţ, iar peisajul va fi uluitor variind de la potecile din munţii Nock, la traversările pe lângă lacuri şi căţărările din Alpi.

Protective BIKE Four Peaks Course

Freerider.ro este partener media oficial al acestui maraton aşadar vă vom ţine la curent zilnic cu ce se întâmplă în plutonul de biciclişti. În plus vom şi participa la cursă prin Wouter Cleppe cunoscutul belgian cu multe victorii în România, dar şi în lume.

Înscrierile încep marţi pe 25 noiembrie la ora 12 CET. Doritorii se pot înscrie accesând adresa www.online-registration.de de reţinut fiind faptul că locurile sunt limitate la 1.000 participanţi. Ţinând cont că din centrul României până în Bad Kleinkirchheim sunt doar puţin peste 1.000 km, drumul nu pare atât de greu.

Foto: sportograf.com

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × five =