Acum citesti
România participă pentru prima oară la cursa Londra-Edinburgh-Londra

Randonneurs România anunță că în 2017 România va participa pentru prima oară la celebra cursă Londra-Edinburgh-Londra. „În urma unui email norocos trimis către organizatorii London-Edinburgh-London 2017, Cristina a fost înscrisă să ia parte la celebra tură de anduranță din Marea Britanie de peste 1400 de km”, scrie într-un post pe pagina de Facebook Randonneurs România.

Londra-Edinburgh-Londra Cristina Berna
foto facebook.com/Randonneurs4Romania

În perioada 30 iulie – 4 august Cristina Berna va trebui să parcurgă pe bicicletă peste 1400 km. Cursa este cu atât mai specială, iar onoarea de participare la fel, întrucât evenimentul are loc doar odată la 4 ani, iar numărul maxim de concurenți acceptați este de 1500 persoane. Însă London-Edinburgh-London nu este o cursă propriuzisă. Trebuie să parcurgi distanța dintre cele două orașe și retur, în maxim 100 ore. Cei 1433 km oferă o diferență de nivel de 11.128 metri.

Londra-Edinburgh-Londra 03
foto londonedinburghlondon.com

Cursa este neasistată însă de-a lungul traseului organizatorii oferă la checkpointuri mâncare caldă, dușuri și un loc unde poți dormi dacă ai nevoie.

Londra-Edinburgh-Londra 02
foto londonedinburghlondon.com

Pentru „restul lumii” înscrierile se deschid pe data de 20 ianuarie, iar taxa de participare este în valoare de £319. Aceasta include tot ce am menționat mai sus plus asistență tehnică și chiar trezirea la o anumită oră dacă ai nevoie în timpul cursei.

Îi urăm succes Cristinei și dorim să o vedem finisher la finalul celor 100 de ore de pedalat, sau chiar și mai devreme!

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + eight =