Acum citesti
The Night Harvest 2016 – Africa de Sud sub reflectoare!

Recent a avut loc în Africa de Sud, The Night Harvest, cel mai prestigios concurs de dirt jump prezentat de Monster şi susţinut de Fox , Sony Xperia , Von Zipper , The Pole Yard şi CFC Framework Contractors. Localnicii şi o mulţime de profesionişti din toată lumea s-au întâlnit la Hout Bay pentru o seară care promitea să ofere spectacol garantat în Cape Town. Evenimentul este cu adevărat special mulţumită traseului „sculptat” cu măiestrie cât şi iluminării nocturne. Peste 1500 de oameni s-au prezentat pentru a asimila nebunia.

2016 Night Harvest event, Hout Bay, Cape Town. Photo Sam Clark, clarkst@gmail.com
2016 Night Harvest event, Hout Bay, Cape Town. Photo Sam Clark

Întrucât la start s-au prezentat atât de mulţi rideri pricepuţi, fanii au fost expuşi unei doze apreciabile de trickuri nemaivăzute până acum în Africa de Sud sau în Africa întreagă. La bmx Kevin Peraza i-a distrus pe toţi cu combinaţii văzute în general doar în clipuri online bine studiate. A câştigat locul întâi pentru a 2a oară consecutiv.

La mtb Nick „Tricky Nicky” Clarke era peste tot demonstrând fanilor că nickname-ul nu l-a căpătat degeaba. Şi pentru el locul întâi.

Sam Reynolds s-a luptat cu o accidentare însă a oferit spectatorilor de la „Recolta de Noapte” emoţii veritabile terminând la final pe locul 3. Campionul de anul trecut, Matt MacDuff, a terminat şi el pe un binemeritat loc 3.

După ce au terminat cu jump-urile băieţii s-au mutat la kickerul cu trick-uri mari pentru a concura la „best trick”. Bmx şi mtb, toată lumea dădea trick-uri dintre cele mai masive şi spectaculoase.

Nick „Tricky Nicky” Clarke s-a luptat din greu, dar a reuşit să îmblânzească bestia cu un flip barspin to tailwhip. Din păcate nu a fost suficient să-l învingă pe Declan Brooks cu al său flip tripple barspin.

2016 Night Harvest event, Hout Bay, Cape Town. Photo Sam Clark, clarkst@gmail.com
2016 Night Harvest event, Hout Bay, Cape Town. Photo Sam Clark

Rezultate:

MTB
1st – Nick Clarke – Canada
2nd – Sam Reynolds – UK
3rd – Matt MacDuff

BMX
1st – Kevin Peraza – USA
2nd – Declan Brooks – UK
3rd – Malcolm Peters – RSA

Best Trick
Declan Brooks – Backflip triple bar spin

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + 4 =