Acum citesti
Factor bikes lansează One, o cursieră de senzaţie

Factor-One_2Factor s-au lansat pe piaţă direct ca un brand exclusivist, cu modelul Factor 001 care nu a fost tocmai la îndemâna pasionaţilor, versiunea limitată Aston Martin având un preţ de… 25.000 GBP.

Acum ei au încheiat un parteneriat cu prima echipă britanică Pro Continentală, One Pro Cycling, pentru care au pregătit trei modele care vor fi disponibile şi cumpărătorilor în 2016…

Factor-One_3Factor-One_4Bicicleta este un model adaptat la regulamentele UCI al deja existentului lor model Vis Vires şi după cum se vede are un ghidon foarte inovator dar cu frână standard pe jantă. Tubul despărţit al cadrului reduce considerabil coeficientul aerodinamic faţă de un tub normal aero. Spatele bicicletei are tubulatură aerodinamică şi frâna este situată sub chainstay. Modelul este echipat şi cu power metru Infocrank. Modelul One-S este asemănător cu One dar are o furcă standard ce permite montarea unei pipe şi ghidon normale în locul celor integrate de la modelul One.

Factor-O2_1O2 este un model mai normal, conceput pentru etapele montane, fără a avea aerodinamica lui One. Greutatea este de 6.9 kg, este echipată cu power metru Infocrank şi foloseşte componente normale.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul producătorului.

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + 1 =