Acum citesti
Farul magnetic Lucetta

Soluțiile de iluminat pentru bicicletă sunt, probabil, mai variate ca niciodată în momentul de față. Asta se traduce prin niște produse foarte funcționale și tot mai practice, criterii bifate și de Lucetta, farul cu prindere magnetică al celor de la Pizzolorusso Industrial Design.

lucetta

Chiar dacă nu este primul far de acest fel, perechea pe care Lucetta o formează (cilindrul și așa mic este format din alte două cilindre, respectiv cele două faruri, de față și de spate) se dovedește foarte practică. Montarea pe bicicletă se face automat, de cum ai apropiat farul/stopul de cadru, iar despre depozitare nu știu dacă mai este ceva de dezbătut.

Lucetta are 3 moduri de funcționare: continuu, intermitent rapid și intermitent rar. Cele două baterii CR2032 asigură o autonomie de circa 40 de ore, iar prețul final de vânzare este de 25 de euro, farul putând fi găsit pe site-ul Palomar.

Lucetta ~ Magnetic Bike Lights from pizzolorusso on Vimeo.

Vezi Comentarii (6)
  • Tinand cont de bicicleta folosita la promovarea produsului, probabil ca cilindrul nu este destinat bicicletelor cu care urci sau cobori borduri. Oare ce putere o avea magnetul?

  • acesta nu este un far , este orice altceva , ce putere de iluminat are , eu folosesc farul sa vad drumul nu ca sa ma vada alti oameni si sa ma perceapa ca luminita de la capatul tunelului 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − eleven =