Acum citesti
Fetelor, se apropie Skirtbike!

SkirtBike este primul eveniment biciclistic pentru femei din România.


Proiectul VeloBello, initiat de asociatia Bate saua sã Priceapa Iapa, îti propune sã introducã bicicleta în viaþa de zi cu zi a femeilor si a tuturor românilor lipsiti de prejudecãti. Initiatoarele proiectului sunt niste bicicliste vesele, inteligente si pasionate, care vor sã convingã cât mai multe femei sã înfrunte pe douã roti traficul bucurestean.


SkirtBike este primul eveniment biciclistic din România destinat cu precãdere femeilor. Initiatoarele sale îsi propun sã redea femeilor curajul de a pedala în oras si de a se exprima în stilul lor unic si cochet. Si aceasta pentru cã mersul pe bicicletã zilnic la serviciu, la piatã sau în oras cu prietenii reprezintã un mod de viatã echilibrat, plin de naturalete, simplitate, feminitate si atitudine. Bicicleta este noua „little black dress”.


Evenimentul se va desfãsura sâmbãtã, 15 mai 2010, începând cu ora 16 si va avea ca punct de plecare Muzeul de Geologie, situat pe Bd. Kisellef nr. 2. La întoarcerea de pe traseu, biciclistele vor fi rãsfãtate cu muzicã bunã, limonadã proaspatã si fursecuri de cãtre gazda evenimentului, Clubul Tãranului si vor putea împãrtãti experientele din trafic. În plus, fotografi profesionisti vor surprinde cele mai chic participante, iar sponsorii evenimentului vor premia cele mai frumoase bicicliste.


Bineinteles ca si colega noastra va fi prezenta la acest eveniment!


Mai multe detalii pe VelloBello.


via | vellobello


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 4 =