Acum citesti
Foi de angrenaj 53/34 de la Wickwerks

0P1120062Cei de la Wickwerks oferă o gamă interesantă de foi de angrenaj pentru copii, care fac să poată fi folosite casete de pinioane normale. Ei au pregătit și ceva pentru adulți, în special pentru iubitorii de munte: un set de foi 53-34 perfect funcționale pentru angrenajele Dura-ace.

0P1110077Un angrenaj astfel modificat aduce împreună avantajele foii de 34 pe urcări cu cele ale foii de 53 pe coborâri, făcându-l astfel instrumentul perfect pe traseele montane. Evident, saltul de 19 dinți este enorm, dar cei de la Bikerumor au testat produsul și au constatat că, în afară de senzația ciudată de diferență enormă la schimbarea foii, totul funcționează perfect. Atât doar că e nevoie de schimbarea a 3-4 pinioane la schimbarea foii în loc de 1-2 cât ar fi normal.

Wickwerks-how-it-worksGreutatea foilor nu este mare, ele având 194 g, dar este mai mult cu 55 g decât foile originale Dura-ace cu sistemul ”hollow forging”. Foile au pe partea din spate o multitudine de forme studiate pentru a facilita urcarea și coborârea lanțului. Ele sunt confecționate din aluminiu 7075-T6 prelucrat CNC, cu un tratament al suprafeței MIL Type 3 True Hard Anodize.

Prețul este de aproximativ 180 USD, informații suplimentare găsiți pe pagina producătorului.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × five =