Acum citesti
Fortified Invincible, bicicleta ce învinge oraşul

FortifiedBike_Studio_Web_3-600x400Un oraş modern este plin din păcate şi de biciclete vandalizate, legate de garduri şi de stâlpi. Nu poţi fi niciodată sigur dacă bicicleta pe care ai lăsat-o, chiar dacă ai un lacăt performant, nu o vei găsi descompletată.

6061-Aluminum-Web-600x400Cei de la Fortified au încercat să rezolve această problemă încercând să dezvolte bicicleta ideală pentru oraş, în urma multor discuţii cu cicliştii urbani rezultând că aceştia nu folosesc de fapt biciclete de oraş. Acestea nu sunt concepute să reziste abuzului la care sunt de fapt supuse într-o mare metropolă şi, legate de un gard, ele nu rezistă mult atacurilor.

Invincible este bicicleta care cei de la Fortified spun că face faţă şi în cea mai sălbatică junglă urbană….

FortifiedBike_Studio_Print_5-458x600Bicicleta are cadrul şi furca fabricate din aluminiu 6061. Oţelul este mai comod la rulaj dar necesită tratamente adiţionale pentru a fi ferit de rugină iar zgârieturile inevitabile din parcarea de biciclete vor face ca rugina să atace cadrul destul de repede. Aluminiul păstrează şi un preţ redus, lucru important la o bicicletă de oraş. Tot pentru a face faţă atacurilor chimice, lanţul este unul tratat cu zinc pentru a trece cu bine de iernile urbane şi de toate soluţiile stropite pe şosea.

FortifiedBike_Studio_Web_4-469x600Anvelopele sunt de dimensiunea 700x32c şi cu protecţie la pană pentru a trece fără probleme peste gropile din asfalt şi noroiul din parcuri.

Disc-Break-Image-Web-297x198Există două modele disponibile, unul single-speed cu frână pe jantă şi unul cu transmisie cu 8 viteze Shimano Altus şi frâne pe disc. Bicicleta nu a fost încă lansată pe piaţă, urmând să fie disponibilă printr-o campanie Kickstarter, dar mai există încă detalii despre Fortified Invincible care sunt ţinute secrete şi vor fi dezvăluite la momentul oportun.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + five =