Acum citesti
Forza 2.0 cu sistem BOA e prima cască convertibilă de enduro de la Catlike

Noua Forza 2.0 este primul model convertibil de la Catlike, cu o protecție de bărbie care o face să treacă de la o cască cu protecție maximă de trail la una ușoară de all-mountain. Proiectată special pentru succesiunile de urcări și coborâri din enduro, Catlike spun că oferă o protecție suficientă chiar și pentru DH.

Forza este suficient de lejeră și pentru ture lungi. Spre deosebire de majoritatea căștilor full-face, Forza are guri de ventilație mari și cântărește doar 668 g în versiunea simplă și 110 g în plus pentru cea CPSC, incluzând aici și protecția suplimentară.

Casca are trei guri de ventilație frontale mari sub vizorul reglabil, acesta deschizând încă 5 orificii suplimentare. Mai există cinci aerisiri în zona superioară, șase în spate și șapte în protecția de bărbie, toate conectate prin canale interne de ventilație pentru a lăsa aerul să circule și să răcorească ciclistul pe urcările lungi dar și pe coborârile în viteză.

Protecția de bărbie se montează și se demontează rapid, cu un sistem cu două puncte de prindere pe fiecare parte.

Montarea se face prin alinierea sistemului de prindere și rotația în jos, după care se prind și punctele inferioare de corpul căștii.

Sistemul unic de reglaj Boa oferă o potrivire perfectă pe cap. Pe spate sistemul de retenție poate fi reglat pe plan vertical. Dar sistemul Boa oferă o precizie de 1mm și o rezistență foarte mare, oferind confortul ideal pentru oricine.

Casca are și un clips pentru ochelari în zona din spate.

Forza 2.0 este disponibilă în patru variante de culoare: negru/alb/roșu, negru mat, negru/turcoaz/portocaliu și negru/alb/verde, existând mărimile Medium (55-58 cm) și Large (58-61 cm). Prețul e de 200 Euro iar casca este deja disponibilă la distribuitori.

Mai multe informați găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + 15 =