Acum citesti
Framed lansează Baja și Gravier, același gravel bike vândut în 2 moduri

Framed nu doar că lansează un nou gravel bike din carbon la preț avantajos, dar are și o strategie interesantă de a-l pune în vânzare. Astfel, acesta poate fi cumpărat fie cu denumirea Baja, fie cu numele Gravier. Cadrul este identic, diferă doar modelul vopsit și numele, unul dintre modele fiind vândut direct de pe pagina producătorului, celălalt prin magazine.

Ce e important e că pe piață a apărut încă un gravel bike cu cadru din carbon, frâne pe disc și ax thru, la prețul de doar 2000 USD pentru bicicleta completă sau 999 USD pentru cadru cu furcă. De asemenea, bicicleta poate primi opțional frânele TRP HyRD mecanico-hidraulice sau roțile din carbon Framed PUB, care încă nu au fost însă lansate.

Framed Baja va fi vândut în magazinele partenere.

Framed Gravier va fi disponibil doar la achizitia directă de pe pagina Framed. Cadrul cântărește în jur de 1100 grame. Prețul exact nu a fost anunțat, dar acesta va fi în jur de 2000 USD cu echipare SRAM Rival. Bicicleta va fi disponibilă în curând, ea putând fi îmbunătățită cu noile roți cu jante din carbon Framed PUB și butuci PUB cu 6 clicheți pentru 550 USD sau cu butuci DT Swiss 350 pentru 650 USD. Mai multe detalii despre aceste roți încă nu au fost anunțate.

Geometria este deci identică pentru cele două biciclete. Gravier este disponibil la alegere în culorile negru/gri sau negru/alb.

Pentru mai multe informații sau comenzi, vizitați pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + nine =