Acum citesti
FRC a trecut la suspendarea a 11 sportivi în urma participării la Argeș Autumn Race

După anunțarea deciziei de a interzice participarea cicliștilor licențiați FRC la cursele de moutain bike din România care nu dețin avizul Federației Române de Ciclism, ieri au apărut primele măsuri luate în aceste sens. Prin această hotărâre, un număr de 11 sportivi sunt suspendați pe o perioadă de 6 luni pentru că au participat la Argeș Autumn Race 2012 și nu mai au dreptul să participe la evenimentele afșate sub egida FRC. Aceștia sunt: Daniel Crista, Tudor Oprea, Daniel Roșioru, Cristian Losonczi, Ștefan Constantin, Lucian Logigan, Mihail Rusu, Andrei Răcășan, Zsuzsa Gyurka, Fabian Gândilă și Cristian Doicescu.

Vezi Comentarii (22)
  • FRC si-o da singur in boase. Daca pana acum sportivii se „inghesuiau” la concursurile agreate de ei, acum e ca si cum ar avea liber la private. Logica de otel a federatiei ii va izola de tot. Pacat, insa, ca tot sportivii vor avea de suferit, pentru ca nu vor mai putea scoate capul cu nationala. Dar, poate fi un punct de plecare pentru a impulsiona echipele private… daca sunt bani.

  • O masura tipic amenintarilor si intimidarilor de tip communist, de care se pare conducerea FRC nu vrea sa se dezvete.
    Asa cum scria si Marius mai sus, in urmatoarele 6 luni nu sunt competitii oficiale.

  • In perioada aia cred ca sportivii nu vor putea participa la nicio competitie. Avand in vedere ca la cele FRC sunt suspendati iar daca mai participa la private primesc suspendare 2 ani.

  • Ce procent, din competitiile interne desfasurate intr-un an, detine FRC?… adica mai pe scurt cate concursuru organizeaza FRC si cate sunt cu organizate de privati?… din cate stiu, si sunt habarnist, FRC-ul daca are maxim 30%…

  • NU POT SA CRED….!IDIOTILOR! DACA NU VI S-AU UMPLUT VOUA BUZUNARELE TRE SA II DEMONTATI PE CEI CE IUBESC ACEST SPORT!VAI VOUA,VA PLANG DE MILA….

  • Interesant discriminarea fderatiei.Sincer nu inteleg dece acest concurs .Pentru ca de la aparitia acestei hotarari au mai fost concursuri si au participat mai multi concurenti care normal ar trebui si ei suspendati .
    Probabil ca nu vor sa suspende chiar pe toti ,vreo 100 (estimez dupa participarea la campionatele nationale http://frciclism.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=17 si http://frciclism.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=270&Itemid=8&phpMyAdmin=873d97fedc734efc7ad46ddef432a99dcom)de sportivi legitimati ,ca mult mai multi nu sunt la cele vreo 40 de cluburi afiliate.(http://frciclism.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=17)
    Totusi ar trebui sa afiseze mandra noastra federatie lista cu sportivii legitimati si sa mentioneze clubul lor .
    Asta numai sa se vada care club cati sportivi are .Important pentru ca se pare multi sunt cluburi fictive si totusi au drept de vot.

  • FRC abia daca sunt invitati ca si co-organizatori in unul- doua competitii de mtb. Ei organizeaza tot atatea comparativ cu mai bine de 20 curse mtb/ sezon.
    Din pacate nu se poate face o alta federatie 🙁 … dar speram ca dinozaurii de acolo sa nu mai reziste prea mult timp. Oricum nu fac altceva decat sa toace fondurile primite de la MTS si vor sa mai primeasca bani (fara nici un fel de munca si aport) de la cei ce se spetesc sa organizeze competitii si care incurajeaza sportul in masa si miscarea in aer liber.
    Ei acum testeaza efectele unei decizii care nu afecteaza prea mult sportivii sa vada daca acestia se dau pe brazda sau nu. Probabil ca daca observa ca oricum nu se dau pe brazda si nu fac altceva decat sa-si taie craca de sub picioare, vor renunta. Daca s-ar da pe brazda, atunci ar fi o presiune mare pe organizatorii privati pentru a-i invita ca si co-organizatori la concursuri si astfel ar lua niste bani nemeritati si cireasa de pe tort: s-ar putea lauda pe la MTS cu ce de treaba au si ce multe concursuri organizeaza ei. Mi-e scarba de ei!!!

  • Cred ca e o confuzie: voi vorbiti de „Argeş Autumn Race”, iar FRC vorbeste de „Autum Race”, peste tot in hotarare este „Autum”!
    Probabil ca e alta cursa… :p

  • Antrenamentul prin participarea la competitii este un lucru rau? Nu, faptul ca nu va primiti banutul este ceea ce va doare. Adica putin va pasa de sport sau sportivi sau ce reprezinta asta pentru Romania. Felicitari FRC! Ati atins o noua cota a penibilului! Sunt sigur ca puteti mai mult! Mai sus! Mai tare! Mai plecati!

  • Pe baza hotărârii scrise, FRC, împreună cu secretarul și președintele federației, ar trebui să răspundă în fața tribunalelor sportiv și/sau civil din România sau de afară.
    Sunt curios de deznodământul acestei situații în care onor conducerea FRC de bună voie a intrat, în ciuda faptului că este organ național ce se vrea ”al sportului”.
    De aici încolo ar trebui să urmeze epitete, adjective și altele… dar nu mă cobor la nivelul lor!
    Al oamenilor din conducerea FRC adică!

  • Pe mine inca nu ma afecteaza decizia lor. Pot sa spun ca tot cea ce face FRC e o catastrofa, campionatul national XCO a fost o bataie de joc. Echipa delegata de FRC sa asiste era parca din birtul de la colt. Nu m-am dus pentru tricou sau alte suveniruri sau premii, dar totusi sunt un sportiv amatori care face sacrificii sa pot concura.
    Au fost si oamenii „cu mai multe facultati decat” tot staff-ul FRC. Cum am fost tratati? nici cum.
    Hai cu schimbarea!!!!!!!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 4 =