Acum citesti
FreeRider.ro îți promovează gratuit anunțul!

Odată cu schimbarea layout-ului FreeRider.ro, am reintrodus rubrica de anunțuri. La fel ca pe site-ul anunturi-biciclete.ro este obligatorie o fotografie cu seria cadrului, în rest, am încercat să simplificăm pe cât de mult posibil sistemul pentru a-ți fi cât mai ușor să publici un anunț.

Anunțurile publicate vor fi prezente și pe prima pagină (odată ce vor începe să se umple rubricile), iar zilnic, vom publica pe Facebook câte un anunț, care ne place în mod deosebit. Mai mult decât atât, anunțul va fi promovat cu Boost Post pe pagina noastră, astfel încât acesta va putea ajunge la cel puțin 5.000 de persoane.

Momentan rubrica de anunțuri este în stadiu incipient (dar suficient pentru o bună funcționalitate), iar dacă ai alte sugestii pentru noi, le așteptăm cu drag pe [email protected]. Orice feedback este binevenit, legat de design sau funcționalitate.

Dacă dorești să publici un anunț acum, nu trebuie decât să te înregistrezi pe site (asta dacă nu ai făcut-o deja) și să dai un click aici.

Mulțumim pentru atenție!

Vezi Comentarii (3)
  • Salut!
    Am o sugestie legata de noul layout. Titlurile principale se succeda cu o viteza putin cam mare, deseori nu am timp sa citesc informatia si fac missclick uneori. Cred ca o solutie simpla ar fi ca succesiunea sa se opreasca la „mouse over”.
    Multumesc!

  • Eu am o sugestie privitor la sei. Sa sa fie obligatorie trecuta dimensiunile acestora. Deja am impresia ca fac atac cerebral cand vad anunturi fara niciun fel de detaliu, desi dimensiunea este cel mai important lucru cand iti alegi o sa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + 20 =