Acum citesti
FreeRider.ro te invită la concurs: câștigă o cameră video GoBandit!

Ne-am gândit că ai parcurs până în prezent trasee care merită văzute și de ce nu, chiar parcurse de alții. De aceea FreeRider.ro pune la bătaie o cameră video pentru sporturi extreme GoBandit nou nouță cu GPS inclus!

Ce trebuie să faci? Trimite-ne un traseu, sau mai multe, parcurse de tine. Alege-le pe cele mai relevante bine descrise, complete și interesante și trimite-le pe e-mail la echipa[at]freerider.ro. Noi le vom selecta pe cele mai bune și le vom publica pe site!

La finalul concursului, un juriu format din redactorii revistei FreeRider.ro va alege cel mai spectaculos și complet traseu iar tu vei intra în posesia camerei pentru a filma următoarele poteci pe care le vei străbate!

Bineînțeles, vom premia și locurile 2, 3, 4 și 5!

Exemple trasee: click aici (cu hartă GPS în format JPG) și aici (cu link către harta GPS).

Premii:

Locul 1 – o cameră video GoBandit cu accesorii și card de 2 Gb în valoare de 1.290 Lei
Locul 2 – o cască KTM în valoare de 200 Lei
Locul 3 – un pachet promoțional format dintr-o șapcă, postere și stickere

Ce trebuie să conțină articolul:

Traseul trebuie să fie parcurs de tine, deci povestea originală.
Diacriticele sunt obligatorii.
De asemenea, articolul trebuie să fie însoțit de minim 8 fotografii (rezoluție maximă 900 x 675 pixeli), iar în cel puțin una dintre acestea trebuie să apari și tu cu bicicleta ta.
Harta GPS atașată sau link către aceasta reprint un bonus care-ți va spori șansele de câștig.
Include și datele tale de identificare: Nume, Prenume, Oraș și număr de telefon (opțional).

Cerințe: Document Word cu textul, fotografii format jpg cu rezoluție maximă 900 x 600 pixeli și dimensiune de 500 kB.

Cum notăm?

Notele se acordă astfel:

Corectitudinea limbajului (incl. diacrtice): 15%
Fotografii: 30%
Acuratețea descrierii: 35%
Harta GPS: 15%
Informații utile (pensiuni, izvoare, locuri de popas): 5%.

Cine poate participa?

Orice persoană care respectă cerințele de mai sus. Un concurent poate participa cu mai multe trasee (nelimitat). FreeRider.ro își rezervă dreptul de a selecta articolele trimise, în situația în care acestea nu corespund cu cerințele mai sus numite.

Perioada?

Ianuarie – Martie 2012. Câștigătorul va fi decis în data de 31 Martie 2012 și anunțat în aceeași zi pe FreeRider.ro.

Citește regulamentul înainte de a participa:

Art.1 Concursul este organizat de FreeRider.ro reprezentat prin Versus Seven Media Grup SRL, companie cu capital integral românesc, cu sediul în București, Calea Dorobanți, Nr. 111, Sector 1 și se desfășoară în perioada 16.01.2012 – 31.03.2012.

Art. 2 FreeRider.ro va publica doar articolele care corespund cerințelor menționate în regulament. FreeRider.ro își rezervă dreptul de a decide în mod subiectiv ce trasee vor fi publicate, în funcție de îndeplinirea cerințelor de la punctele anterioare sau în cazul unor suspiciuni de fraudă.

Art. 3 Textele, fotografiile și harțile GPS trimise odată cu articolele vor fi utilizate de către FreeRider.ro în rubrica Trasee. Participantul își dă acordul participând la această competiție că FreeRider.ro are dreptul de a utiliza textele, fotografiile și hărțile GPS trimise, atât în perioada desfășurării competiției, cât și după terminarea acesteia, mereu cu menționarea autorului.

Art. 4 Toate articolele vor fi trimise pe adresa de e-mail echipa at freerider.ro. Trimiterea materialelor prin altă metodă va fi ignorată. Nu va fi acceptată nicio altă modalitate de contact pentru trimiterea traseelor.

Art. 5 FreeRider.ro nu se obligă de a confirma primirea materialelor și nu se face răspunzător pentru neprimirea traseelor trimise din motive ce nu țin de competența acestuia.

Art. 6 Premiile vor fi expediate prin Poșta Română la o săptămână dupa declararea câștigătorilor. FreeRider.ro nu va fi răspunzător pentru întârzierile cauzate de aspecte ce țin de modul de livrare și nu sunt competența acestuia.

Art. 7 Fiecare articol trebuie să fie însoțit de numele autorului, adresa de e-mail și localitatea. În cazul în care autorul câștigă unul dintre premii, acesta este responsabil de furnizarea adresa completă unde vor fi trimise premiile. Premiul trebuie revenidcat in maxim 2 săptămâni de la declararea câștigătorilor.

Art. 8 FreeRider.ro va puncta obiectiv articolele astfel: Corectitudinea limbajului (incl. diacrtice): 15%, fotografii: 25%, acuratețea descrierii: 35%, Harta GPS: 20%, informații utile (pensiuni, izvoare, locuri de popas): 5%.

Art. 9 Premiile concursului:
Locul 1 – o cameră video GoBandit cu accesorii și card de 2 Gb.
Locul 2 – o cască KTM
Locul 3 – un pachet promoțional format dintr-o șapcă, postere și stickere

Art. 10 În cazul în care unul dintre participanți nu respectă dreptul la proprietate asupra textelor sau fotografiilor, acesta va fi automat eliminat din competiție. FreeRider.ro va lua în seamă toate notificările primite cu privire la acest subiect și va acționa imediat în consecință. FreeRider.ro își rezervă dreptul de a exclude din concurs sau a amâna publicarea traseului/traseelor trimise unul sau mai mulți utilizatori în cazul existenței unei suspiciuni de fraudă.

Art. 11 Toate premiile sunt susținute exclusiv de FreeRider.ro.

Art. 12 Pot participa la acest concurs doar persoanele care sunt de acord cu acești termeni și condiții. Trimiterea unui articol către echipa at freerider.ro exprimă automat acordul participantului că a luat la cunoștiință acești termeni și condiții, că-I respectă și că este de acord cu ei.

Vezi Comentarii (26)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 3 =