Acum citesti
FSA anunţă o gamă completă de angrenaje sub-compacte Adventure Cranks

Angrenajele FSA Adventure oferă toată gama de modele ale producătorului în variante moderne de foi Super Compacte, ultimul trend pentru gravel şi touring. Opţiunile sunt 32/48 şi 30/46, ideea fiind de a păstra caseta normală de şosea şi deraiorul corespondent, dar de a oferi rapoarte suficiente pentru căţărare pe drumurile grele şi neasfaltate. Astfel un gravel sau adventure bike poate fi uşor modificat pentru trasee dificile schimbând o singură piesă! Noile combinaţii vor fi disponibile pe toate clasele de angrenaj de la K-Force până la Vero. Cele mai scumpe modele folosesc foi cu montare directă, restul folosesc prindere cu 4 sau 5 şuruburi. Toate folosesc ax BB386EVO care va funcţiona cu majoritatea standardelor de monobloc existente folosind rulmenţii potriviţi, aceştia fiind disponibili de asemenea de la FSA.

Reducerea numărului de dinţi pe foaia mare şi pe cea mică nu afectează dinstanţa dintre foi, astfel că noile angrenaje sunt compatibile cu vechile deraioare faţă.

 

 

Modelul de top va fi K-Force Light cu o greutate de 572 g, acesta având braţe cu interior gol din carbon şi foi superuşoare din aluminiu prelucrat CNC. Modelul SL+K foloseşte de asemenea braţe din carbon şi foi din aluminiu 7075 prelucrat CNC, cu o greutate de 617 g. Preţul va fi de 379 Euro.

Modelul Energy Modular Advbenture are 755 g şi este cel mai ieftin ce foloseşte foi cu montare directă, braţele sunt din aluminiu iar foile sunt din aluminiu prelucrat CNC, dar mai puţin rafinate decât cele de pe SL-K. Următorul model este Gossamer, care va fi primul ce foloseşte prindere cu 4 şuruburi şi BCD de 110 mm (în imagine e modelul compact).

 

 

 

Cel mai ieftin este cel din dreapta, respectiv Tempo Adventure, cu un preţ sub 100 USD şi conceput pentru transmisii cu 9 pinioane. Ceva mai scump ca acesta e Vero Pro, care funcţionează cu transmisii pe 9, 10 sau 11 pinioane. Specificaţiile complete urmează să apară cât de curând. Toate modelele sunt compatibile cu transmisia electronică FSA WE.

Modelul PowerBox cu powermetru inclus va fi şi el disponibil din februarie şi va avea şi modele de MTB atât 1x cât şi 2x.

 

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina producătorului.

Informaţii de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 3 =