Acum citesti
FSA îi dedică lui Vincenzo Nibali o serie limitată de componente

Rechinul din Messina are toate motivele să fie bucuros. Nu doar că anul acesta s-a impus într-o manieră categorică, dar și romantică în același timp, în Turul Franței, ci a și bifat victoria în cele trei Mari Tururi prin acest lucru, intrând astfel într-un cerc select de rutieri. Și uite-așa, Vincenzo Nibali a transformat rechinul într-un personaj îndrăgit, într-atât de mult încât FSA i-a dedicat rutierului o serie limitată de componente intitulată cum altfel decât “The Shark”.

nibali

Poată că alegerea numelui nu a implicat prea mult efort sau creativitate, însă logo-ul conceput de FSA e unul reușit, cel puțin după părerea noastră, care imbină mai multe elemente. Dacă rechinul stilizat, similar cu tatuajele tribale a apărut de multă vreme pe bicicleta lui Nibali, acum și numele rutierului stă înscris în trupul prădătorului. Însă aripioara dreaptă a rechinului reprezintă adevăratul tribut adus victoriilor sicilianului, fiind colorată în roșu, roz și galben, culorile tricourilor distinctive din Turul Spaniei, Italiei, respectiv al Franței. În cadrul colecție de piese vor fi incluse 3 componente: ghidon, tijă de ghidon și tijă de șa, fiecare fiind fabricate în 300 de unități.

nibali_1

Totodată, cu ocazia lansării colecției FSA The Shark, Nibali a prezentat și două proiecte caritabile în care s-a implicat. Este vorba despre propria fundație prin care va strânge bani cu scopul de a-i dona echipei GS Mastromarco, o valoroasă pepinieră a ciclismului italian, dar și despre Cycling for Armenia, care urmărește să strângă bani pentru construirea unui spital pediatric în Armenia.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − twelve =