Acum citesti
Fusion și Fusion Disc, două cursiere din carbon ieftine de la BH

BH_Fusion-Disc_affordable-carbon-disc-brake-endurance-road-bike_completeFusion Disc și modelul echivalent cu frâne pe jantă sunt două modele oferite de BH cu scopul de a oferi performanțele modelelor scumpe Quartz și tehnologia de vârf a carbonului la un preț mult mai acceptabil. Carbonul folosit este mai ieftin, componentele sunt suficient de performante pentru a satisface nevoile sportive iar cadrul este proiectat pentur a oferi un confort mult mai mare pentru turele foarte lungi.

BH_Fusion_affordable-carbon-rim-brake-endurance-road-bike_completeGeometria folosită combină o poziție mai înaltă, un headtube mai mare și un cadru sloping compact care alături de chainstay-urile scurte de 406 mm oferă utilizatorilor un confort foarte bun la ture lungi fără a renunța la manevrabilitatea și accelerarea excelente.

Bicicleta păstrează o mare parte din tehnologia modelelor mai scumpe BH, cu straturi din carbon optimizate pentru rigiditatea transmisiei, o furcă tapered completă din carbon și rutare internă completă a cablurilor. Greutatea cadrului rămâne destul de mică, de doar 900 g, modelul pentru disc nefiind considerabil mai greu.

BH_Fusion_affordable-carbon-rim-brake-endurance-road-bike_tapered-forkAmbele modele folosesc transmisia Shimano 105 care oferă performanțe bune la un preț decent, alături de angrenaje compacte FSA Omega.

BH_Fusion-Disc_affordable-carbon-disc-brake-endurance-road-bike_flat-mount-Shimano-mechanical-rearModelul cu frâne pe disc oferă etrieri mecanici Shimano pentru a păstra prețul cât mai jos. Roțile sunt tot de proveniență Shimano, cele ale modelului pe disc fiind ceva mai late și echipate cu anvelope de 28 mm în comparație cu cele de 25 mm de pe modelul clasic. Toate folosesc însă ax clasic QR.

BH_Fusion-Disc_affordable-carbon-rim-disc-brake-endurance-road-bike_geometryModelul cu frână pe jantă are o greutate de 8.3 kg, culoarea roșu-portocaliu și un preț de aproximativ 1880 Euro, în timp ce modelul pe disc este cu 300 g mai greu iar prețul este de 2350 Euro. Bicicletele vor fi disponibile pe piață cât mai curând.

Pentru mai multe informații vizitați pagina producătorului.

Informații preluate de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + five =