Acum citesti
Ambulanța de biciclete, 1 an și jumătate de activitate (P)

Am primit de la Ambulanța de biciclete un comunicat de presă, despre activitatea din ultimul an dar și câteva informații despre servicii.

HP-Hero-1A trecut mai bine de un an si jumatate de cand Ambulanta de Bicicleta a luat nastere, ca fiind un proiect ambtios, gata  oricand sa fie la dispozitia clientilor. Desi nu foarte veche in domeniu, Ambulanta de Biciclete este proiect de viitor ce reprezinta sec XXI, unde timpul parca nu ne mai satisfice. Pe aceasta  cale dorim ca prin acest serviciu sa va dam dumneavostra, prietenilor pe doua pedale si nu numai, cat si bicicletelor dumneavostra posibilitate de a castiga timp si cele mai bune pachete promotionale de revizie prin care sa va puteti rasfata asa cum trebuie bicicleta dupa turele grele si pline de noroi atat de la antrenament cat si de la concursuri.

De ce Ambulanta de Biciclete?

Raspunsul la aceasta intrebare este simplu: pentru ca ne dorim sa aveti parte de cele mai minunate aventuri pe bicicleta. Prin acest serviciu unic in Romania suntem la dispozitia dumneavostra 24 din 24 de ore pe zi.  Tot ce trebuie sa faci este sa intrii pe site-ul nostru  www.ambike.ro, sa iti faci un cont, si sa iti programezi bicicleta pentru rasfatul cuvenit.

Rapiditatea Ambulantei:

Dupa cum bine am spus mai sus, timpul pare sa fie cel mai mare dusman, insa ceea ce noi ne dorim este ca tu sa uiti de problemele tehnice ale bicicletei tale si sa ne lasi pe noi se ne ocupam de asta. Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi online pe site-ul nostru, sau la numarul de telefon 0768838346.  De aici cineva iti va prelua comanda, iar in cel mai rapid timp noi venim si preluam bicicleta in maxim 24 de ore si o aducem inapoi dupa numai 48 de ore pregatita sa infrunte orice batalie cu noroiul, catararile lungi si grele sau coborarile abrupte.

Despre servicii:

Din pasiunea pentru biciclete pe care o impartim cu dumneavostra, ne dorim sa beneficiati de cel mai bun raport calitate pret, astfel incat ne asiguram ca totul sa fie perfect curat, lubrifiat si bine aranjat folosind cele mai bune produse de la MucOff, uitandu-ne doar la rezultatul final si la satisfactia clientului.

Despre service:

Cand vine vorba de alegeri, noi le avem pe cele mai bune. In functie de necesitati si de dorinte, lucram cu cei mai buni mecanici din Bucuresti, si folosim tot ce este mai bun pentru ca totul sa fie perfect, fara ca tu sa iti faci probleme ca vine weekend-ul, iar bicicleta ta nu este inca pregatita.

Sezonul de biciclit este in plina desfasurare asa va asteptam comenzile atat online cat si telefonice si va vom garanta rapiditate si profesionalism din partea echipei noastre. Suntem un deplin sustinator al sportului si din aceasta pasiune pentru ciclism a luat nastere acest proiect in spatele caruia se afla Razvan Juganaru. Acestea fiind spuse va asteptam vizitele in numar cat mai mare pe site-ul nostru pentru mai multe detalii sau la numarul de telefon de mai sus.

Ambulanta de Biciclete este gata pentru orice provocare si este nerabdatoare sa fie pusa la incercare!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 3 =