Acum citesti
Bicicletă recuperată după ce hoțul a cerut ajutor de la cel pe care îl păgubise

A fi hoț nu e așa de simplu, căci se presupune că trebuie să scapi basma-curată după ce ai comis fapta, și o întâmplare recentă din Marea Britanie demonstrează ce se întâmplă atunci când pungașul nu știe ce fură și mai dă dovadă și de lipsă de „profesionalism”. Ben Jaconelli a reușit să își recupereze bicicleta furată, în valoare de 2.500 de lire sterline, după ce hoțul i-a cerut ajutorul pentru a face bicicleta să funcționeze.

gocycle

Vorbim despre o bicicletă electrică și despre acumulatorul acesteia care se consumase. Jaconelli fiind singurul reprezentant și vânzător de biciclete electrice din zonă, atunci devine tot mai clar cum a reușit să o dea în bară atât de ușor hoțul. Făptașul a furat-o și pe urmă i s-a descărcat acumulatorul. Așadar, a sunat la singurul magazin care comercializa componente de schimb, cel al lui Jaconelli, fără să își dea seama că apelează chiar la cel pe care l-a lăsat fără bicicletă, și comerciantul a realizat că trebuie să fie vorba de bicicleta lui.

Prin urmare, păgubitul i-a transims că îi oferă un serviciu la domiciliu fiind prima interacțiune client-companie și și-a sunat câțiva prieteni cu care a mers acasă la hoț. De aici, lucrurile au intrat în linie dreaptă și bicicleta a apărut la magazinul lui Jaconelli în nici 20 de minute.

Sursa

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × three =