Acum citesti
BIKE4YOU – Un nou magazin de biciclete în Bucureşti

Magazinele de biciclete din România continuă să crească la număr, iar Bucureştiul conduce la acest capitol cu cele mai multe. Ieri, 18 iunie, s-a mai deschis unul în cartierul Drumul Taberei, o zonă a Capitalei care cam ducea lipsă de astfel de magazine. Shop-ul se numeşte BIKE4YOU, iar aici veţi găsi, pentru început, biciclete de la Cube şi Drag.

bike4you magazin biciclete drumul taberei bucuresti 09Ni s-a spus că ulterior oferta de mărci se va mari. Cât priveşte restul de echipamente, piese, accesorii, întreţinere şi nutriţie sportivă mărcile pe care le vei regăsi în magazin sunt: Avid, Cannondale, CatEye, Continental, Dahon, DT Swiss, Easton, Fox, Gaerne, Garmin, Isostar, Jagwire, Look, Maxxis, Met, Motorex, Nukeproof, Promax, RockShox, Rubena, Rudy Project, Schwalbe, Selle Italia, Shimano, Sidi, Sram, Truvativ şi Tune.

Locaţia magazinului este în complexul Auchan din Drumul Taberei la adresa Bd. 1 Mai 34. Pentru moment nu există încă un website însă pentru detalii de contact, localizare şi informaţii de ultimă oră puteţi accesa pagina de Facebook a magazinului.

Vezi Comentarii (4)
  • Momentan au dispărut din spațiul pe care-l ocupau în Auchan-ul din DT. Nu știu dacă revin, dacă-i doar reamenajare sau dacă au renunțat la acel spațiu pentru că nu se justifica financiar.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − six =