Acum citesti
BMC Speedfox devine Trailcrew numai bună pentru enduro!

Noua bicicletă Speedfox Trailcrew a producătorului elveţian BMC promite performanţe şi mai bune mulţumită construcţiei mai agresive şi roţilor de 27,5 inch. Enduro este pe val aşa că ar fi bine să priveşti cu mai mare atenţie aceste biciclete dedicate segmentului. Noua Trailcrew va fi oferită în două variante – cu cadru din carbon/aluminiu sau doar aluminiu. BMC spune că noua bicicletă este potrivită indiferent dacă ai de gând să dai o fugă până în bikepark sau dacă doar cauţi o versiune mai jucăuşă a modelului Trailfox.

BMC Trailcrew 02 este modelul cu cadru carbon/aluminiu, iar Trailcrew 03 este cea cu cadrul complet din carbon ambele biciclete beneficiind de suspensia BMC APS Advanced Pivot System. Echipate cu shock spate Cane Creek DB Inline sau Fox Float Performance Series, noua Trailcrew oferă o cursă de 150mm suspensie spate în faţă fiind dotate cu furcă RockShox Pike ce dispune de o cursă tot de 150mm.

BMC_Trailcrew_SF02Cadrul dispune de suporţi ISCG pentru chain guide sau bash guard ce pot fi demontaţi, ax spate 142 x 12mm thru axle, ghidaj interior pentru cabluri pentru modelul 02 şi geometrie specifică pentru roţi 27,5, geometrie ce este mai relaxată oferind ţevi chainstay mai scurte şi înălţime BB mai joasă pentru manevrabilitate mai bună.

BMC_Trailcrew_SF03Noua BMC Speedfox Trailcrew va fi disponibilă în 5 dimensiuni de cadru de la XS la XL, iar preţurile vor începe de la 3.490 euro pentru versiunea SF03 Trailcrew echipată cu Shimano SLX. Modelul SF02 Trailcrew echipat cu SRAM X01 1×11 are un preţ de 5.279 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 9 =