Acum citesti
Colecția KTM 2017 disponibilă în România

Încă nu am trecut în 2017 însă bicicletele anului viitor sunt deja disponibile în multe din magazinele din țară. Un exemplu în acest sens este KTM. Răsfoind site-ul oficial din România am descoperit câteva modele de biciclete care poate nu sunt dintre cele mai ieftine, însă sunt câteva dintre cele mai dezirabile și bine echipate de pe piață. Fie că ești în căutarea următoarei biciclete pentru cel mic pe care să i-o faci cadou cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fie că ești în căutarea următoarei cursiere performante cu care să câștigi curse de șosea din România și străinătate sau fie că ești un aventurier care caută un fat bike “exotic”, în oferta KTM am găsit câte ceva pentru fiecare.

Începem în forță cu un KTM Lycan 27 Prime full suspension. Bicicleta, cu roți 27,5, este extrem de bine echipată nu doar mulțumită componentelor ci și cadrului din carbon. Furca Fox 34 Talas oferă o foarte generoasă cursă de 150 mm, suficientă și pentru trasee extreme de enduro, transmisia este asigurată de Shimano XTR, iar frânarea de Shimano XT, toate acestea la o greutate excelentă de doar 12,2 kg. Prețul este de 26.600 lei.

KTM Lycan 27 Prime

La 10,6 kg găsim un excelent 29er hardtail sub forma modelului KTM Aera 29 Pro. Greutatea redusă este obținută mulțumită cadrului din carbon, dar se datorează și restului de componente cum ar fi furca RockShox Recon Gold cu o cursă de 10 cm sau transmisiei Shimano SLX. Bicicleta în general și geometria în special, fac din această Aera 29 o excelentă armă pentru maratoanele mtb. Prețul este de 9.330 lei.

KTM Aera 29 Pro

Ce spui însă de un fat bike electric? De-a lungul ultimului sezon și jumătate ne-am dat pe o mulțime de fat-uri însă niciunul electric. La cât de mult ne-am distrat pe aceste biciclete putem doar să ne imaginăm cât de mult mai fain ar fi pe una electrică. Noua KTM Macina Freeze 261 promite senzații tari mulțumită motorului electric Bosch PERFORMANCELINE CX de 250W și acumulatorului 13.8Ah – 500Wh. Greutatea bicicletei este destul de mare, 22,6 kg, însă asitența electrică va face acest fat să fie foarte sprinten. Prețul este de 20.540 lei.

KTM Macina Freeze 261

Ne liniștim puțin și din natură ne întoarcem în oraș cu un KTM Exzellent 28.7 urban. Este o bicicleă optimizată pentru deplasările în interes de serviciu îmbrăcat în haine de birou sau elegante, potrivite pentru o ieșire în oraș alături de prieteni. „Echipamentul” va fi protejat mulțumită protecției de lanț și aripilor. Bicicleta dispune și de portbagaj spate unde vei transporta geanta sau rucsacul de serviciu. Iar pentru momentele când întoarcerea acasă este târzie, noua Exzellent este dotată din start cu far, stop și dinam în butucul față. Prețul este de 3.300 lei.

KTM Exzellent 28.7

KTM Ultra Ride 29 este o bicicletă „normală”, dar gândită să facă față ușor chiar și unui concurs. Este o bicicletă normală pentru că echiparea este una relativ standard, dar de nivel ridicat. Vorbim aici de transmisie Shimano SLX, furcă RockShox Recon Silver RL cu o suspensie de 100mm, anvelope 29er Schwalbe Rapid Rob și frâne Shimano M425. Cadrul robust din aluminiu tripplebutted nu va dezamăgi chiar dacă vei supune bicicleta rigorilor unui concurs. Prețul este de 5.600 lei.

KTM Ultra Ride 29

Copii sunt la fel de importanți, iar pentru ei KTM a pregătit noua Wild Cross 24.18 Street. Este o bicicletă cu roți de 24 inch la care s-au utilziat piese ușor de folosit și înțeles de către cei mici. Bicicleta dispune inclusiv de furcă cu suspensie pentru ca juniorul să aibă parte de confort similar cu cel oferit de bicicletele mari. Prețul este de 2.380 lei.

KTM Wild Cross 24.18 Street

Ridicăm din nou ștacheta și vorbim despre cursiera KTM Revelator M13 RED E-TAP, o bicicletă de șosea cu echipare electronică de excepție. Cursiera este dotată cu groupsetul Sram Red e-Tap la care s-au adăugat frânele clasice pe jantă. Cadrul din carbon contribuie și el nu doar la greutatea redusă a bicicletei ci și la rigiditatea ce permite un transfer optim de energie de la ciclist la pedale, roți și asfalt. Prețul este de 32.200 lei.

KTM Revelator M13 RED E-TAP

Revenim însă cu picioarele pe pământ și observăm o bicicletă gândită nu doar pentru traseele urbane ci și inter-urbane. Este vorba de noua KTM Life Force, foarte bună inclusiv pentru concedii lungi și trasee de trekking. Bicicleta are o transmisie 3×10 fapt ce-i permite o performanță bună nu doar în privința vitezei ci și atunci când ai de urcat ceva dificil. Pentru momentele când traseul se dovedește mai lung decât era plănuit, bicicleta are din start echipare de noapte cu lumini față și spate. Prețul este de 4.660 lei.

KTM Life Force

Importator: 1KTM

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + nine =