Acum citesti
“Da, și eu pot”, pe Bursa Binelui

Freerider este susținătorul necondiționat al ciclismului și este cu atât mai înverșunat susținător al acestui sport atunci când este vorba de o persoană specială care îl practică.

Despre Gabriela ați aflat deja de anul trecut. Este prima persoană diagnosticată cu diabet tip 1 care va face turul României pe bicicletă. Nu este deloc ceva ușor de făcut, care să necesite „doar” antrenament. Diabetul pune tot felul de probleme, mai ales atunci când organismul depune efort.

Proiectul a ajuns în faza finală, ultima etapă pe Bursei Binelui, iar acum organizatorii au nevoie de ajutor, de idei bune și asta până pe 16 februarie! Este încă nevoie de fonduri și toată lumea este rugată să se mobilizeze și să doneze măcar 5 lei. Nu există comision, iar numărul donatorilor individuali este mai important decât suma donată. De fondurile obținute vor beneficia copii cu diabet.

Dacă proiectul pe care îl susținem și noi, „Da, și eu pot”, se clasează în primele 3, suma donată până în acel moment va fi dublată din partea BCR. Așadar de data asta contează mai mult numărul de donatori. În acest sens organizatorii încurajează donațiile mici de 5-10 lei, pentru a urca în clasament.

În concluzie te rugăm să îți faci puțin timp, să aloci 5 minute și să vezi cum poți ajuta pe Bursa Binelui cu o donație.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + 13 =