Acum citesti
Gilles Berthoud ne încântă cu șeile lor superbe din piele

Dacă credeai că pe lume există doar englezii de la Brooks când vine vorba de șei din piele, mai gândește-te. Francezii de la Gilles Berthoud sunt la fel de cunoscuți când vine vorba de calitate. Ei preiau pielea brută și o transformă în șei și alte accesorii pentru bicicletă, toate de o calitate fără cusur.

Gilles Berthoud 01

Procedura da fabricație este localizata în întregime “la ei în casă”, fapt care le oferă control total asupra produsului finit. O particularitate a șeilor Gilles Berthoud este faptul că structura de rezistanță este fabricată din materiale compozite, fapt care oferă proprietăți foarte bune de amortizare a vibrațiilor, dar fără a adăuga greutatea arcurilor tradiționale.

Gilles Berthoud 02

Piesele din alamă sunt și acestea „custom” fabricate fiind în așa fel încât să fie ușor de înlocuit sau reparat dacă e nevoie. Railurile sunt din oțel sau titan. Toate acestea fac din șeile din piele Gilles Berthoud un produs care nu doar arată deosebit, dar și ține o viață.

Gilles Berthoud 03

În afară de șei, compania produce și alte accesorii speciale pentru biciclete, cum ar fi dopuri pentru capetele ghidonului sau apărători de noroi.

Gilles Berthoud 05 Gilles Berthoud 04

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − twelve =