Acum citesti
Mai sunt 8 zile până la startul Maratonului Făgetului

Chiar și piloții de la Napoca Rally Academy se pregătesc intens pentru acest start, ei fiind prezenți cu mașina de curse a pilotului Bogdan Marișca la această competiție!

Pe lângă ei vor mai fi prezenți Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj care va prezenta mijloacele de salvare și descarcerare în caz de accident și unitatea de Jandarmerie Județeană Cluj Alexandru Vaida Voevod care va face os curtă trecere în revistă a mijloacele din dotare și intervenție pentru siguranța cetățeanului.

Pentru prima oară în România, un concurs de mountain bike va fi monitorizat prin GPS. Sistemul a fost dezvoltat și pus la dispoziția noastră de către firma Arobs din Cluj-Napoca. Aceasta monitorizare înseamnă că o parte din cicliști vor purta un locator Smilo care va furniza informatii cu coordonatele GPS ale sale, în timp real. Astfel, la linia de start/finish spectatorii vor putea urmări pe harta traseului unde se află acei concurenți.

Startul Maratonului va avea loc în data de 29 aprilie, ora 11:00, din centrul comercial Polus Center Cluj.

Traseele sunt de 30 de kilometri, respectiv 70 de kilometri și sunt concepute în așa fel încât cu un pic de antrenament se pot parcurge cu bicicleta în întregime. Împărțite pe categorii de vârstă, sex, acestea sunt gândite atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști. Așadar, toți concurenții pot gusta din plin plăcerea de a pedala. Să nu uităm nici de latura peisagistică a acestei întreceri. Ambele  trasee străbat dealuri, văi, cursuri de apă și pădurile din zona Clujului.

Cursa va avea și un invitat special, în persoana lui Blazso Marton, multiplu campion național al Ungariei. El a mai concurat la maratoane în România și revine la invitația organizatorilor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − 11 =