Acum citesti
Sistemul anti-furt românesc Waldo începe să prindă formă

Poate cunoașteți inițiativa a trei tineri români de a limita furturile de bicicletă prin sistemul conceput de ei, numit Waldo. Într-un material anterior l-am prezentat pe-ndelete, însă atunci era vorba despre proiect mai mult. Între timp, inventatorii au progresat și au început să îi dea formă și, chiar dacă este vorba despre o variantă care probabil va suferi modificări, acestea vor fi minore.

Waldo_design

Astfel, Narcis Mihai ne informează că „am reușit să punem la punct designul Waldo, așa cum îl vedem noi în prezent. Va mai suferi modificări, dar produsul final va fi în mare parte similar cu acesta”. Așadar, după cum se poate vedea în imaginea de mai sus, unitatea principală a sistemului se va atașa de țeava diagonală a cadrului, sub suportul de bidon, fiind atașată cu o prindere securizată.

Pe de altă parte, echipa din spatele Waldo a ajuns la TV între timp, fiind invitați la emisiunea PlayTech de la Prima TV. Pentru cine nu a văzut-o, derulați video-ul de mai jos la minutul 12, unde intră în scenă „părinții” lui Waldo.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + fourteen =