Acum citesti
Spaniolul Toni Ferreiro se alatură echipei enduro Merida

Unul din țelurile Merida pentru 2017 a fost oferirea unei biciclete de Enduro gata de concurs așa cum este scoasă din cutie. Recent Merida a anunțat că țelul a fost atins odată cu lansarea noii One-Sixty. Cum bicicleta a devenit reală era nevoie acum de un rider capabil să o folosească la maxim și, de ce nu, chiar să o urce pe podiumuri. Cel ales a fost spaniolul Toni Ferreiro.

Toni deține la ora actuală trei titluri la downhill și două la enduro pentru Campionatul național spaniol la categoria elite. În plus el a obținut locul 27 la Enduro World Series în primul său an de participare. Adevăratul potențial l-a arătat când a obținut locul 12 la etapa din Chile și locul 4 în Argentina. La concursurile naționale și internaționale Toni va concura pe bicicleta de enduro Merida One-Sixty 8000. Debutul său a fost deja pe 18 și 19 februarie în Chile la Valparaiso.

Bicicleta este deja dovedită a fi una capabila. Testata de revistele MBR și Flow, noua Merida One-Sixty a obținut note excelente. Mulțumită cadrului față din carbon și triunghiului spate din aluminiu, cadrul cântărește doar 2,5 kg. Geometria super agresivă oferă țevi chain stay de 430 mm, un reach de 445 mm pentru cadrul mărime M și un unghi al furcii de 65,3 grade. Suspensiile sunt de 170 mm față (Rock Shox Lyrik RCT3 Air 170mm 27 boost TC) și 160 m spate (Rock Shox Super Deluxe RC3). Suspensia spate este mult îmbunătățită mulțumită sistemului Float Link pe care este instalată.

Restul echipării unei astfel de biciclete capabilă de podium este: schimbătoare Sram X01 Eagle 12s, pinioane Sram X01 EAGLE 10-50T, frâne Sram Guide, foaie Descendant Carbon Eagle 32t, chainguard MRP 1X TR, jante DT Swiss Spine EX 1501 ONE25 Boost, anvelope Continental Der Baron 2.4 Protjekt, ghidon și pipă Merida, tijă de șa reglabilă Rock Shox Reverb Stealth 30.9, șa Prologo Nago Evo X15. Greutate 13,42 kg.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − eight =