Acum citesti
Staţii publice pentru reparaţia bicicletelor – iluzie sau realitate?

Ei bine, depinde în ce direcţie te uiţi. Daca te uiţi spre est nu prea ai şanse să vezi aşa ceva. Dacă însă priveşti spre vest vei fi surprins şi impresionat de opţiunile pe care le oferă aceste staţii publice, imobile, de reparaţie a bicicletei.

Bike Fixstation Deluxe 7

La noile Bike Fixstation Deluxe, instalate momentan în State, se pot repara două biciclete în acelaşi timp. Dacă totuşi ai o avarie şi nu ştii ce să faci staţia dispune de un cod QR care, scanat cu telefonul, îţi oferă instrucţiunile necesare pentru reparaţie.

Bike Fixstation Deluxe 6

Spre deosebire de modelul anterior acest nou Delox oferă sculele atârnate de un cablu care se rulează spre interior eliminând astfel posibilitatea ca acesta să se încurce. Sculele disponibile sunt: două leviere din plastic cu centru din oţel, o trusă de chei hexagonale, chei de 8mm/10mm şi 9mm/11mm, o cheie pentru headset şi pedale, şurubelniţă plată şi în cruce şi o cheie T25 Torx. Toate sunt instalate în aşa fel încât să fie uşor de folosit, dar greu de furat. Evident nici pompa de umflat anvelopele nu lipseşte.

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − fifteen =