Acum citesti
Sunteți invitați să pedalați cu Lucian Mândruță la Sinaia

Inca o expeditie pe bicicleta cu Lucian Mindruta: “Cu bicicleta la Sinaia”

DSC_0594Comunitatea “Cu bicicleta la mare” continua seria evenimentelor si lanseaza inca o chemare la drum lung: Cu bicicleta la Sinaia

Tura de amatori se va desfasura in 18 – 19 iunie, pe traseul Bucuresti – Targoviste – Sinaia. Intoarcerea e tot pe bicicleta. In total, participantii vor putea parcurge – unii pentru prima oara – 260 de kilometri in doua zile de pedalat. Ritmul de 20 de km/h e lejer pentru amatorii cu ceva experienta. Cei care merg doar cu bicicleta in parc in week-end ar putea gasi traseul ceva mai dificil.

“Cine nu mai poate are autocarul in spate. Nu facem o cursa, ci un mars, in care cei mai puternici ii asteapta pe cei mai putin antrenati”, spune Lucian Mindruta. “Facem pauze de hidratare si alimentatie la fiecare 20, respectiv 40 de kilometri. E o tura in care afli cat poti – si, din experienta mea, multi aflati la prima tura sunt surprinsi de distantele pe care le pot parcurge!”

Turele pe bicicleta de lunga distanta organizate de Lucian Mindruta au devenit deja o traditie. Cu Bicicleta la Mare a aniversat in aprilie al 10-lea an de desfasurare, ocazie in care 450 de biciclisti au pedalat 300 km pe parcursul a doua zile pe traseul Bucuresti – Amara – Navodari.

DSC_0574“De ce mergem cu bicicleta asa departe? Pentru ca vrem miscare, fara poluare si ceva efort, atat cat sa ne mandrim cu el. Eu merg in fiecare tur si invit si pe altii, pentru ca nu-mi place sa fiu singur la drum lung”, spune Lucian Mindruta

Pachetul de inscriere este de 320 lei /persoana si contine: o noapte de cazare la hotel 3 stele in Sinaia, cina festiva, mic dejun. In plus, participantii beneficiaza pe parcursul celor doua zile de asistenta tehnica, autocar pentru cei care nu mai pot continua pe bicicleta, transportul bagajelor, ambulanta, puncte de alimentare cu apa si alimente.
Sponsor oficial al expeditiei “Cu Bicicleta la Sinaia” este Carrefour. Parteneri: Tiriac Auto, Giant, Isostar, Danone, DB Schenker si Hellenic Coca-Cola. Parteneri media: DigiFM si Digi24.

Inscrierile pentru tura cu bicicleta la Sinaia au inceput deja pe pagina evenimentului.

Alte trei ture sunt programate in aceasta vara: “Cu bicicleta in Delta” (Tulcea – Partizanu si Tulcea – Braila, 1-3 iulie), “Cu bicicleta in Transilvania” (Cluj-Targu Mures-Sighisoara, 9 si 10 iulie) si “Cu bicicleta la Cazane” (Herculane – Moldova Noua si Herculane – Baia de Arama, 20-21 august), detalii găsiți aici.

Pentru a participa la aceste evenimente ai nevoie de o bicicleta, putin antrenament, un dram de vointa si mult entuziasm. Mai multe detalii pe pagina de internet sau pe cea de Facebook.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 3 =