Acum citesti
Surmont Sport deschide magazin nou în București

Recent Surmont Sport a deschis un nou magazin în București. Surmont este cunoscut pentru mărcile premium pe care le comercializează – de la bicicletele Trek și echipamentul Bontrager la plăcile de snowboard Burton și zmeie North.

Vechiul magazin Surmont este localizat în București la adresa str. Ion Campineanu 24. După deschiderea noului magazin, cel vechi a rămas specializat exclusiv pe sporturi de iarnă, iarna și sporturi de plajă, vara.

noul magazin surmont bucuresti 01

Noul magazin este amplasat la doar aproximativ 30 metri mai la stânga, în aceeași clădire. Acesta este acum adresat exclusiv bicicletelor Trek, pieselor, accesoriilor și echipamentului pentru bicicletă, fie că este de vară sau de iarnă.

noul magazin surmont bucuresti 02

Am vizitat noua locație și putem spune că arată foarte frumos, aerisită și ordonată, un adevărat showroom pentru prestigioasa marca Trek. Am profitat însă de ocazie pentru a vedea și care sunt highlight-urile din shop.

noul magazin surmont bucuresti 03

Am putut astfel admira noua microsuspensie IsoSpeed instalată pe cursierele Trek Madone și Domane și pe ciclocrosul Boone. Sistemul are rolul de a izola ciclistul de asperitățile și vibrațiile venite de la rularea pe asfalt mai puțin perfect, sau pe piatră cubică. Rezultatul este cât se poate de clar – confort mai bun pentru ciclist, viteză mai mare pentru bicicletă.

noul magazin surmont bucuresti 04

Același concept l-am găsit și la mtb, mai exact la unele biciclete hardtail. Țeava seat tub este „deconectată” de cadru oferind astfel ciclistului o mai bună complianță verticală. Trek Procaliber este mtb-ul hardtail echipat cu acest sistem de atenuare a vibrațiilor.

noul magazin surmont bucuresti 05

Dacă tot vorbim de suspensii nu putem să nu aducem vorba de Trek Slash care arată cam… bine. Este o bicicletă de ultimă generație cu suspensii de 160 față-spate potrivite și pentru Enduro. Trek ne spune că această bicicletă este făcută pentru a domina: muntele, gravitația, limitele tale și pe tipul cu cifra 1 pe numărul de concurs.

noul magazin surmont bucuresti 12

La încălțăminte am găsit o varietate mare de opțiuni, dar am remarcat pantoful Bontrager Cambion pentru mtb, un pantof „suficient de rezistent pentru offroad și suficient de rigid pentru șosea”, așa cum spune și Bikeradar.com. Așadar o singură pereche de încălțări pentru off și on road.

noul magazin surmont bucuresti 06

Ne-a plăcut și noul Bontrager Foray pentru munte, un pantof gândit pentru trail ce dispune de protecții speciale pentru picior cum ar fi „GnarGuard” împotriva pietrișului și frecării cu crengile.

noul magazin surmont bucuresti 07

Nu în ultimul rând foarte vizibili au fost și pantofii Botrager RL Road pentru șosea. Noii RL oferă o rigiditate 10 din 14 ceea ce înseamnă un transfer foarte bun al energiei de la ciclist la pedală. Însă deși rigiditatea este apropiată de maxim, confortul nu este scăzut mulțumită construcției „Low profile” și al sistemului „Micro-Fit II” de închidere.

noul magazin surmont bucuresti 08

La capitolul protecție am remarcat casca Bontrager Rally pentru munte. Aceasta este gândită să ofere cea mai bună protecție, dar și confort și aerisire. Trek oferă chiar garanția înlocuirii ei dacă ești implicat într-un accident în primul an de utilizare.

noul magazin surmont bucuresti 09

ShredOptics Short Stack Woodland este o altă cască care iese în evidență. Și aceasta are o formă și o construcție gândită pentru cei mai extremi dintre noi. Tehnologiile folosite, precum Slytech Noshock™ și 2ND Skin™ fac această cască să fie potrivită pentru All mountain oferindu-ți aerisire bună la urcare și protecție la fel, la coborâre.

noul magazin surmont bucuresti 10

Întrucât toamna a sosit, iar la munte deja avem temperaturi sub zero grade, ne-am uitat și după ceva îmbrăcăminte de sezon. Am remarcat jacheta ION Shelljacket Vario ce oferă o mulțime de avantaje: confort maxim, potrivire și croială bună, ventilație la fel de bună și dimensiune destul de redusă pentru destinația pe care o are. Nu este de mirare că acest softshell a fost ales favorit în testul realizat de Enduro-mtb.com comparată fiind cu alte 4 jachete de la mărci de prestigiu.

noul magazin surmont bucuresti 11

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − three =