Acum citesti
Tot ce trebuie sa stii despre o vacanta reusita pentru copilul tau

ADVERTORIAL

Vacanta se apropie, iar programul scolilor si al gradinitelor este pe terminate. Vara ce bate la usa va debuta cu Ziua Copilului si e momentul sa te gandesti la un cadou de 1 iunie pentru cei dragi. Timpul petrecut cu ei este intotdeauna binevenit, mai ales daca include distractie, miscare si bucurie. Acum, la inceputul verii, este momentul ideal pentru cumpararea unei trotinete, a unei biciclete sau a unui scaun de bicicleta, in functie de varsta copilului, cu care sa iesiti impreuna in natura.

Am pregatit pentru tine cele mai importante si creative solutii pentru a te bucura de vacanta cu copiii si familia in mod activ.

Familie-bicicleta-paleolitcentrum.hu_-600x400
Sursa foto: paleolitcentrum.hu

Pentru fanii trotinetelor

Daca beneficiezi de putin spatiu sau daca nu esti familiarizat cu bicicleta, poti iesi impreuna cu copilul la o plimbare pe trotinete in parc sau pe aleile din jurul casei.

Pentru cei mai mici poti alege o trotineta cu trei roti, foarte stabila pentru acestia si ideala pentru a incepe explorarea imprejurimilor pe cont propriu. Pentru un plus de incantare, alege modelul Razor Kixi Kix Jr Scribble care are si un suport de creta glisant ce poate colora asfaltul in spatele trotinetei, in timpul deplasarii.

Razor Jr. Scribble Scooter - PK

Pentru a insoti copilul in aventurile sale, iti poti achizitiona o trotineta pentru adulti, ocazie optima sa folosesti acest mod distractiv de transport. Poti merge cu ea si pana la serviciu sau sa il iei pe cel mic de la gradinita scoala.

Amatorii de senzatii tari pot opta pentru o trotineta de sarituri cu care vor aborda skateparkul local fara retineri. Copiii si adolescentii adora sa invete noi trick-uri, iar acestea le dezvolta din plin coordonarea si atentia.

Ca alternative la transportul conventional, poti alege diferite solutii de deplasare, cum sunt innovatorii Razor Jetts, pentru ca pustiul tau sa capteze atentia prietenilor. De asemenea, un waveboard ofera copiilor si adolescentilor posibilitatea unei libertati de miscare pe care nu o intalnesti la skateboard-uri.

Pentru micii biciclisti aflati la inceput de drum

Lungile zile de vara sunt ocazia perfecta unor excursii impreuna cu cei mici, iar cu ajutorul unui scaun de bicicleta il poti lua pe mezinul familiei intr-o plimbare mai lunga.

Cei cu varsta de 1-2 ani vor fi in siguranta pe scaunelul montat in parta din fata a biciclete, astfel incat copilul sa stea in siguranta intre bratele parintelui. Copilasii de 3-5 ani pot fi luati pe bicicleta, pe scaunul montat pe portbagajul bicicletei, sau, pentru bicicletele pe care nu se poate monta portbagaj, pe scaunul cu adaptor care se prinde direct de cadrul bicicletei.

Un stil de viata activ si dinamic se deprinde de la cea mai frageda varsta, iar pentru prima bicicleta pentru copilul tau poti alege modelul de 12″, potrivit inca de la varsta 2-3 ani.

ir_attachment_57-600x579

De acum nu mai trebuie sa iti faci probleme ca trebuie sa il lasi acasa pe cel mic atunci cand iesi la plimbare prin padure cu bicicleta. Modelele create special pentru copiii mai mari pot face fata drumurilor mai putin facile, iar ei vor fi incantati la maxim sa se ia la intrecere cu tine in mijlocul naturii, pe bicicleta potrivita pentru baieti sau fete. Puteti chiar sa alegeti sa participati impreuna la un concurs organizat, cu toata familia.

1465879_750402655006440_5060375308156005708_o-600x399

Pentru intreaga familie

Pentru ca distractia este mai mare atunci cand participa toata familia la ea, am pregatit pentru mame biciclete pentru toate gusturile si buzunarele. Pentru familiile ce au putin spatiu disponibil, exista variante pliabile si economice, iar pentru mamicile care iubesc culorile vii avem eleganta Romet Mikste.

Atunci cand distractia se muta in afara soselei, e momentul sa cauti o bicicleta de incredere. Cum potecile dau semne ca incep sa se usuce, o excursie in mijlocul naturii poate fi cea mai buna alternativa pentru un weekend reusit.

Romet-cuplu-600x400

Daca esti un tatic care doreste sa-si testeze limitele intr-un concurs sau doar vrei sa te distrezi alaturi de cei dragi, o bicicleta performanta nu poate decat sa te faca sa te bucuri si mai mult de adrenalina si rezultate.

O alta optiune este sa alegi un model accesibil, astfel incat bugetul sa fie suficient si pentru bicicleta perechii tale si, impreuna cu copilul, sa beneficiati de momente de neuitat in natura. Oriunde alegeti sa va plimbati impreuna, important este sa va distrati si sa fie un prilej de bucurie.

cargo-bike2-600x400

Te intampinam cu drag cu informatii si testarea bicicletei sau a trotinetei pe care o doresti tu sau familia ta. Vino in showroom-ul nostru, unde vei beneficia de cele mai bune sfaturi si oferte pentru o vacanta activa.

Spor la pedalat, alaturi de cei dragi!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − one =